Domáce promi
photo Foto
video Video
24. dec. 2023 o 13:00
mob, Koktejl

Nádejná svokra Borisa Kollára je poriadne akčná žena: Pozrite, čo robí v osadách!

Nezdá sa.

Domáce promi
24. dec. 2023 o 13:00
Nádejná svokra Borisa Kollára je poriadne akčná žena: Pozrite, čo robí v osadách!

Nezdá sa.

Rodina bývalého predsedu NR SR Borisa Kollára (58) sa mala opäť rozrásť. Podľa informácií portálu Plus 7 dní mu mala 16. potomka porodiť o viac ako 30 rokov mladšia východniarka. Kollár sa oficiálne priznáva k 13 deťom, pričom najmladší Abner, ktorého má s podnikateľkou Laurou, prišiel na svet v júli.

Na sociálnych sieťach o novom potomkovi v novembri informovala Kollárova ex Barbora Richterová. Nedávno sa mal totiž ukázať na krste dieťaťa neďaleko Humenného. Potvrdiť jeho otcovstvo mala Kollárova nová nádejná svokra a čerstvá babička Silvia Šatníková. Matkou najmladšieho dieťaťa politika má byť len 25-ročná fitneska Vanessa Hrubovčáková.

Hoci si mala Vanessa zrušiť účty na sociálnych sieťach, o kauze prehovorila sama jej mama Silvia. „Áno, čo sa týka môjho vnuka, som hrdá babička a nedám dopustiť na Borisa. Je to jeden z mála ľudí, ktorý je normálny, milý a dobrý človek,“ cituje jej slová na sociálnych sieťach Plus 7 dní.

Podľa slovenského denníka Plus jeden deň je Silvia v meste známa aj tým, že zachraňuje psíkov z osád a pomáha útulkom. „Ideme sa pozrieť, ako sa majú psíky v osadách,“ napísala na svojom profile na sociálnej sieti.

„Dnes som navštívila jednu z tých menších osád, kde sme už párkrát zachraňovali.“ Silvia sa rovnako ako markizáčka Kristína Kövešová pravidelne vracia do osád, aby pomohla zanedbaným psíkom, ktoré bojujú o život.

FOTO z jej návštev osád si môžete pozrieť v galérii!