08. feb. 2024 o 19:00
NK, Koktejl

Nečakaná smrť Benjamina († 31) len pár dní po narodeninách: Partnerka ho našla mŕtveho v posteli!

placeholder
Benjamin Hickey náhle zomrel v spánku.
Zdroj: Facebook/Benjamin Hickey

Jeho priateľke sa naskytol srdcervúci pohľad.

Zaujímavosti
08. feb. 2024 o 19:00
Nečakaná smrť Benjamina († 31) len pár dní po narodeninách: Partnerka ho našla mŕtveho v posteli!

Jeho priateľke sa naskytol srdcervúci pohľad.

31-ročný Benjamin Hickey náhle zomrel v spánku, keď 22. januára ležal vedľa svojej priateľky v ich dome v Davoren Parku na severe Adelaide. 41-ročná Amanda Johnstonová sa zobudila a venovala sa svojej rannej rutine, kým sa nepokúsila pána Hickeyho zobudiť a zistila, že má fialové prsty, informoval Daily Mail.

Pár nevedomky strávil svoju poslednú spoločnú noc sledovaním filmov v posteli pred tým, ako pán Hickey vyslovil svoje posledné slová. "Dobrú noc, zlato, milujem ťa," povedal Benjamin svojej drahej polovičke. Potom navždy zaspal.

Pani Johnstonová sa domnieva, že príčinou smrti bolo zväčšené srdce - rovnaké ochorenie, ktoré si pred 11 rokmi vyžiadalo život jeho 19-ročnej sestry Ashleigh. Amanda si smrť svojej lásky vyčíta.

"Cítim sa vinná, pretože mám pocit, že keby som niečo počula alebo cítila, mohla som sa mu pokúsiť pomôcť. Jednoducho tomu nerozumiem. Neviem, ako sa mám cítiť. Neviem, ako mám žiť bez neho. Už neviem, aký je môj zmysel na tomto svete," povedala pre The Advertiser.

Napriek tomu, že Amanda stratila človeka, s ktorým chcela zostarnúť, snaží sa zostať silná pre Ashleighinu 11-ročnú dcéru Felicity-Jayde. Manželia pomáhali po smrti Ashleigh dievčatko vychovávať spolu s matkou Benjamina, pretože jej matka zomrela, keď mala len štyri mesiace.

Rodina Hickeyovcov sa nedávno naposledy rozlúčila aj s otcom Benjamina, ktorý zomrel vlani na Deň matiek vo veku 72 rokov.