27. dec. 2023 o 14:30
krsk, Koktejl

Priznanie Pepu z filmu S tebou mě baví svět: Legendárna scéna mala drsnú dohru!

placeholder
Slovenský herec Július Satinský a českí kolegovia Václav Postránecký a Pavel Nový vo filme S tebou mě baví svět.
Zdroj: reprofoto/ S tebou mě baví svět

Zaspomínal si na natáčanie komédie storočia.

Zahraničné promi
27. dec. 2023 o 14:30
Priznanie Pepu z filmu S tebou mě baví svět: Legendárna scéna mala drsnú dohru!

Zaspomínal si na natáčanie komédie storočia.

Herec Pavel Nový pred desaťročiami zahviezdil ako filmový manžel Zdeny Studenkovej v komédii S tebou mě baví svět. V rozhovore pre TN.cz uviedol, že to bolo pre hercov šťastné obdobie a odhalil, s kým si bol najbližší. Popísal aj dohru legendárnej scény.

"Bolo to také šťastné obdobie. Mali sme tam nášho pilota Julka Satinského. Oni s Vaškom Postráneckým točili už to leto, takže boli zohraná partia," povedal Nový. V komédii hral po boku Jany Šulcovej, Elišky Balzerovej či Zdeny Studenkovej. "Vídal som sa občas s Julkom. S Vaškom málo a s Eliškou veľa. No viete, Zdena Studenková bola na Slovensku, takže s tou sme sa vídali naozaj málo," priblížil Nový.

Najbližší si bol počas natáčania s maličkým Matýskem. "Ja som ho mal na starosti. Ako jediný som dostal tú dôveru, že som ho na chalupu nosil. Muselo sa totiž chodiť peši," prezradil.

A skúsil si aj to, aké je mať syna, keďže je otcom dvoch dcér. "Nič špecifické na tom nebolo. Akurát po tom, čo som Pepínovi utieral zadok vetvičkou, so mnou už nehovoril," pobavil predstaviteľ filmového otca Pepu.