28. mar. 2024 o 06:00
jž, Koktejl

Obavy o Polnišovú! Neprišla na predstavenie, herečka prelomila mlčanie: Veľmi sa ospravedlňujem

placeholder
Herečka Petra Polnišová sa ospravedlnila divákom.
Zdroj: TASR - Martin Baumann

Diváci sa báli, či je všetko v poriadku.

Domáce promi
28. mar. 2024 o 06:00
Obavy o Polnišovú! Neprišla na predstavenie, herečka prelomila mlčanie: Veľmi sa ospravedlňujem

Diváci sa báli, či je všetko v poriadku.

Herečka Petra Polnišová (48) sa v posledných rokoch okrem iného začala aktívne venovať aj produkcii. Do povedomia širšej verejnosti vstúpila účinkovaním v humoristickej relácii S.O.S. a už vtedy sa podieľala na scenári a dramaturgii relácie. Blízko k jej srdcu má aj divadlo. Je jednou z kľúčových členov divadla GUnaGU, pôsobí v Štúdiu L+S, spolupracovala s divadlami Nová scéna, Aréna, SND a predtým dva roky pôsobila v milánskom divadle.

Práve v GUnaGU je súčasťou divadelnej hry Nízkotučný život (nejem, nežijem, nemilujem), spolu s Darinou Abrahámovou, Anikó Vargovou, Zuzkou Šebovou a Viktorom Horjánom. Príbeh hovorí o problémoch s telesnou váhou, s ktorou všetci, čo na projekte pracovali, majú svoje skúsenosti, vysvetľuje divadlo na webe.

Aj napriek tomu, že herci sú verejne známe osoby, aj oni sú len ľudia a čas od času sa nám stane, že na niečo zabudneme. Divadlo informovali na sociálnej sieti, že jedno z predstavení sa presúva na iný dátum. Jedna z fanúšičiek sa uisťovala, že všetko je v poriadku a nikomu sa nič nestalo. "Nič sa nestalo. Stalo sa zatmenie herečky, ktorá bola spokojne na plavárni. Ospravedlňujem sa," odpovedala jej Petra v komentároch.

Nakoniec sa Polnišová rozhodla situáciu vysvetliť aj na svojom súkromnom účte. "Veľmi sa ospravedlňujem všetkým divákom, ktorí prišli. Nič zlé sa mi nestalo, len som zabudla, že mám predstavenie. Veľmi ma to mrzí a v náhradnom termíne budem hrať o život," ospravedlnila sa a zdieľala náhradný termín predstavenie.