05. dec. 2022 o 19:00
lv, Koktejl

A je to vonku! O 13 rokov staršia celebrita priznala románik so zadaným princom Harrym

placeholder
Princ Harry.
Zdroj: TASR/AP

Princ Harry mal byť v tom čase už v dlhodobom vzťahu.

Zaujímavosti
05. dec. 2022 o 19:00
A je to vonku! O 13 rokov staršia celebrita priznala románik so zadaným princom Harrym

Princ Harry mal byť v tom čase už v dlhodobom vzťahu.

Hviezda reality šou Catherine Ommanney sa vyjadrila o dvojmesačnom úlete, ktorý mala podľa vlastných slov s princom Harrym v roku 2006, keď mala 34 a kráľovský potomok 21 rokov. Catherine povedala, že si nemyslí, že tento krátky vzťah bude spomenutý v pripravovaných memoároch vojvodu zo Sussexu, píše DailyMail.

Teraz už 51-ročná žena hovorí, že zatiaľ čo autobiografia bude údajne obsahovať anekdoty o bývalých priateľkách 38-ročného člena kráľovskej rodiny, nemyslí si, že bude uvedená ako tá, s ktorou „princ nemôže utiecť, lebo je to o 34 rokov staršia a matka dvoch detí.

Britka, ktorá sa objavila v americkej televíznej reality šou The Real Housewives of DC, sa s princom zoznámila v bare v Chelsea v roku 2006. V tom období bol princ v dlhodobom vzťahu s prominentkou Chelsy Davy.

Hovorí, že po stretnutí v bare išli spolu do nočného klubu Eclipse a potom zamierili k jednému z jeho priateľov. Tam sa na schodoch podelili o cigaretu a Harry sa jej otvoril. Keď vošiel dovnútra, pripravil im sendviče so slaninou a potom sa štvrťhodinu hrali bojovú hru. Keď povedala Harrymu, že musí ísť domov, pobozkali sa.

Podľa Catherine sa stretli ešte niekoľkokrát predtým, ako sa objavili správy o romániku, ktorý sa už v tom čase skončil. Rok po tom, čo sa Ommanney vydala za svojho druhého manžela, sa v roku 2009 s Harrym opäť stretla na zápase póla, kde boli k sebe priateľskí. Pre The Sun povedala, že Harrymu praje šťastie a úspech a dúfa, že sa o neho Meghan postará. „Je to veľmi statočný, charizmatický, neuveriteľne zábavný, inteligentný a milý človek,“ dodala.

Harryho autobiografia Spare mala vyjsť na jeseň, ale vydanie sa oneskorilo po smrti kráľovnej. Aj keď sa hovorilo, že Harry požiadal o niekoľko zmien, aby to bolo menej kritické voči svojim príbuzným, zdá sa, že tón knihy sa od prvého oznámenia v júli 2021 zatemnil. Kým vtedy boli memoáre opísané ako „inšpirujúci, odvážny a povznášajúci ľudský príbeh“, dnešná propagácia príbeh nazýva ako „osobnú cestu od traumy k zahojeniu“.

Kráľovský autor Richard Fitzwilliams naznačil, že kráľovská rodina môže byť veľmi znepokojená tým, ako je kniha propagovaná. „Je to senzačný názov a naznačuje, že spisovateľ nebol oceňovaný alebo sa určite necítil v centre diania,“ povedal pre médiá.

„Keďže propagačný text hovorí o ‚surovej, neochvejnej úprimnosti‘, palác bude veľmi znepokojený, najmä preto, že toto sú prvé mesiace vlády kráľa Karola. Nepochybne vzniknú nekonečné špekulácie o týchto memoároch, ktoré by podľa môjho názoru mali počkať ešte mnoho rokov,“ dodal.

Členovia kráľovskej rodiny nedostali možnosť uvidieť rukopis pred zverejnením, takže nebudú môcť odpovedať na žiadne z jeho tvrdení prostredníctvom svojich právnikov. „Pre Harryho je toto konečne jeho príbeh. So svojou surovou, neochvejnou úprimnosťou je Spare prelomovou publikáciou plnou pochopenia, odhalenia a ťažko získanej múdrosti o večnej moci lásky nad smútkom.“