25. apr. 2024 o 13:00
jž, Koktejl

Adela Vinczeová nahá v sprche: Vypučené brucho a celulitída? Takto reaguje jej Viktor!

placeholder
Adela Vinczeová a Viktor Vincze v rozhovore pre Koktejl.sk.
Zdroj: Marek Orihel

Nedokonalosti si na sebe všíma večer pred sprchou.

Domáce promi
25. apr. 2024 o 13:00
Adela Vinczeová nahá v sprche: Vypučené brucho a celulitída? Takto reaguje jej Viktor!

Nedokonalosti si na sebe všíma večer pred sprchou.

Moderátorka Adela Vinczeová (43) patrí medzi osobnosti slovenského šoubiznisu, ktoré si zo svojho výzoru nerobia ťažkú hlavu. Na sociálnych sieťach sa často ukazuje nenamaľovaná a strapatá. O vzťahu k svojmu telu prehovorila pre Fitlavia.sk.

Adela je veľmi vysoká a štíhla, čo nesie so sebou pozitívna aj negatíva. "Pamätám si, že keď som tancovala prvýkrát, tiež som bola taká skaderuka, skadenoha. Ono to naozaj nie je žiadna výhoda byť štíhla, vysoká v spoločenskom tanci. A naozaj, človek nevie, ako má tie ruky používať lebo sa bojí, že to bude vyzerať neohrabane," povedala Adela v tanečnej šou Let's Dance modelke Michaele Kocianovej.

No aký má teraz Adela vzťah k svojmu telu? "No myslím si, že pozitívny. Alebo by som skôr povedala, že sa tým nejak netrápim zbytočne. Že aj sa tak vidím v zrkadle, keď sa idem sprchovať aj vidím, že mám napríklad vypučené brucho, alebo že mám nejakú celulitídu začínajúcu, ale inak som v zásade spokojná musím povedať, že to tak nejak mám v prijatí," zamyslela sa Vinczeová.

Do nespokojných myšlienok jej ale zasahuje jej manžel Viktor Vincze (33). "A keď mám zo seba nejaké nedobré a nespokojné chvíle, tak vždy nastúpi môj muž, ktorý si zo mňa urobí ešte väčšiu srandu a vtedy to tak dobre zafunguje, že vlastne to je asi jedno. Že aj tak ma má rád, tak prečo by som sa ja nemohla mať rada," prezradila.