04. dec. 2022 o 05:00
mob, Koktejl

Strach o legendárnu Jiřinu Bohdalovú: Dcéra prezradila pravdu o jej zdravotnom stave!

placeholder
Česká herečka Simona Stašová s mamou Jiřinou Bohdalovou.
Zdroj: Profimedia

Priebeh chrípky sa skomplikoval.

Zahraničné promi
04. dec. 2022 o 05:00
Strach o legendárnu Jiřinu Bohdalovú: Dcéra prezradila pravdu o jej zdravotnom stave!

Priebeh chrípky sa skomplikoval.

Čo sa javilo ako obyčajná chrípka, sa časom skomplikovalo a vyzerá to tak, že ikona českej kinematografie Jiřina Bohdalová (91) pobudne v nemocnici o niečo dlhšie ako sa očakávalo. K ochoreniu sa dokonca pridružili ďalšie problémy.

Herečka je tak nútená odložiť niektoré zazmluvnené vystúpenia a zatiaľ ale nie je jasné, či vôbec bude môcť do konca roka odohrať dve plánované predstavenia Gin Game v Divadle Na Jezerce. O jej aktuálnom stave prehovorila dcéra Simona Stašová (67) v relácii Showtime.

„Má chrípku, klasickú chrípku, nič vážne. Ale v jej veku stačí, keď má trochu zvýšenú teplotu,“ prehovorila Stašová. Podľa českého webu Aha! je Bohdalová v starostlivosti popredného českého kardiológa. Ďalšie médiá uvádzajú, že okrem chrípky trápia 91-ročnú umelkyňu aj bolesti chrbta, ktoré komplikujú rýchlejšie uzdravenie.

„Je to ako keď po mne prejde nôž! Beriem na to lieky. Zatiaľ to, ale príliš neustupuje. Čakám a modlím sa, aby sa to už zlepšilo. Trvá to už niekoľko dní, tak dúfam, že to bude čoskoro,“ popísala bolesti chrbta pre Blesk.cz Bohdalová.