25. apr. 2024 o 06:00
krsk, Koktejl

Puškárová sa stiahla z obrazoviek: Krach manželstva? Zlatica a Patrik vyšli s pravdou von!

placeholder
Patrik Švajda a Zlatica Švajdová Puškárová.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Stojí za nečakanou zmenou niečo viac?

Domáce promi
25. apr. 2024 o 06:00
Puškárová sa stiahla z obrazoviek: Krach manželstva? Zlatica a Patrik vyšli s pravdou von!

Stojí za nečakanou zmenou niečo viac?

Moderátorka Zlatica Švajdová Puškárová (46) a Patrik Švajda (52) sú spolu už 25 rokov a majú dvoch spoločných synov Lea a Adamka. Ich zosúladený život však narušila Zlaticina choroba, kvôli ktorej sa stiahla z obrazoviek. Ako informuje Nový Čas, vynorili sa aj dohady, že by za tým mohol byť rozvod. Aká je teda pravda?

Redakcii slovenského denníka sa ozvala čitateľka s pochybnosťami. "Dlhšie sa hovorí o tom, že sa stiahla z obrazoviek kvôli chorobe. Pravda je taká, že sa idú s Patrikom rozvádzať. Už dlhšie majú vzťahové problémy. On väčšinu svojho času strávi na chate, zatiaľ čo ona sa doma stará o deti," napísala redakcii. Tá však požiadala o reakciu rovno prominentnú dvojicu.

Správa ich mala pobaviť. "Nie, nie je to pravda. Práve teraz sme spolu doma, varíme segedínsky guláš a máme rodinnú pohodu," odkázala Zlatica. "Je to výmysel. Práve naopak! Prežívame spokojné obdobie!" pridal sa Švajda. Na podobné otázky bola dvojica pripravená.

"Presne som vedela, že keď sa stiahnem z obrazu, ľudia si začnú niečo namýšľať. Fungujem v šoubiznise už dlho, tak viem, že vždy môžem čakať zaručené správy a informácie. Uisťujem vás, že sa nič nedeje. Včera sme boli aj u svokrovcov na návšteve," dodala obľúbená moderátorka, ktorá divákom už na obrazovkách chýba.

Myslí si, že veľa zohrávajú aj sociálne siete, kde menej pridáva fotky s mužom, ktorý sa ešte navyše aj nerád fotí. Aby nemaľovali len dokonalý obraz, pripustila, že sú ako všetky ostatné dvojice. "Sme spolu už dvadsaťpäť rokov. Je úplne bežné, že sa aj my pohádame tak ako iní. Patrí to k bežnému životu," uzavrela Zlatica.