16. apr. 2024 o 06:00
krsk, Koktejl

Adelu Vinczeovú zvalcovali emócie, silné priznanie v priamom prenose: Odkedy máme dieťa...

placeholder
Adela Vinczeová po vystúpení Jablonského v 7. časti 9. série Let's Dance.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Emócie premohli aj známu moderátorku.

Domáce promi
16. apr. 2024 o 06:00
Adelu Vinczeovú zvalcovali emócie, silné priznanie v priamom prenose: Odkedy máme dieťa...

Emócie premohli aj známu moderátorku.

Nablýskaná tanečná šou Let's Dance pokračovala v nedeľu 14. apríla už 7. kolom, ktoré bolo plné prekvapení. Sily si v ňom zmerali už len Jakub Jablonský, Anna Jakab Rakovská, Ján Tribula, Juraj Loj, Tina a Petra Dubayová. Súťaž v závere večera opustil Ján Tribula s tanečnou partnerkou Natáliou.

Tanečné dvojice sa počas večera vymenili. Herec Jakub Jablonský získal za dočasnú partnerku českú tanečnicu Juliu, ktorá zo súťaže vypadla s Martinom Novákom. Spolu zatancovali rumbu a uchvátili divákov i porotcov. Adela Vinczeová (43) nešetrila slovami chvály.

"Bol to vzťah alebo tanec s tajomnou neznámou. Kde by mohlo k niečomu dôjsť, ale nedôjde, lebo to bolo jediný raz a už to nebude, ale malo to v sebe o to väčšiu krásu a napätie, modlili sme sa pri tej zdvíhačke, úžasne to vyšlo aj v rámci medzinárodných vzťahov," nadchýnala sa porotkyňa.

"Julie, sme veľmi vďační a hrdí na to, že si bola súčasťou Let's Dance, lebo si neuveriteľná. Je jasné, že ty patríš k Eliške v tejto súťaži, ale toto, tá harmónia, ktorá medzi vami bola, bola úžasná. Ja vám ďakujem, mňa to dojalo. Pretože my, odkedy máme dieťa, sme veľmi vďační, nechodíme za kultúrou. To, že tu sedí Zuzana Fialová, je najviac z Národného divadla, čo som zažila za rok a pol. A toto, ja tu sedím a chcela by som vám zaplatiť za to, že to môžem vidieť," dodala otvorene s narážkou na svoje súkromie Adela.

Chlapček, ktorého si adoptovala s moderátorom Viktorom Vinczem (33) bude mať cez leto dva roky. Zábery dojatej Adely nájdete v galérii pod článkom.