17. apr. 2024 o 04:00
krsk, Koktejl

Brutálny náklad od sexice Dolli v Ruži pre nevestu: Radko mal čo predýchavať!

placeholder
Dolli zo šou Ruža pre nevestu.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Markizácky ženích to určite nečakal.

Domáce promi
17. apr. 2024 o 04:00
Brutálny náklad od sexice Dolli v Ruži pre nevestu: Radko mal čo predýchavať!

Markizácky ženích to určite nečakal.

V obľúbenej zoznamovacej šou Ruža pre nevestu sa okruh súťažiacich neustále zužuje. V piatej časti bojovali o podnikateľa a ženícha Radka (34) na Srí Lanke už len súťažiace Julie, Lucy, Jennifer, Dolli, Frederika, Nikoleta, Anet, Lara, Nicole, Pocahontas, Verona a Stanka. Pôvodne sa o jeho srdce uchádzalo 18 žien. Ako šou pokračuje, postupne vypadávajú.

Kým mal Radko rande so Stankou, moderátor Krištof Králik vymyslel dievčatám súťaž, v ktorej proti sebe bojovali dva tímy. Víťazky čakala za odmenu koktejl párty s Radkom. Dievčatá, ktoré prehrali, sa rozhodli pozvať na svoju mini párty ženícha počas toho, ako bude na tej oficiálnej. Podarilo sa to a prišiel. Po chvíli si ho však odchytila misska Julie a odišli sa porozprávať preč.

Kým bol preč, Dolli sa dovtípila, že je s Juliou a už nedokázala mlčať. "My sme bojovali, keby viem, tak nebojujem a vy**rem sa na to, keby viem, že on s ňou bude komunikovať. Naschvál som bojovala hlavne kvôli tomu, nech tá tupaňa tu zase nesedí a ona zas musí byť niečo viac," povedala na rovinu. "Mňa to tu už fakt nebaví, ako sorry. Prestáva ma to tu totálne baviť a úprimne," dodala.

Keď Radko s Juliou dohovoril a kráčal smerom k víťazkám, začalo sa blýskať. "To bol že blesk, hrom," povedal Stanke, Dolli, Frederike, Verone, Jennifer, Nikolete a Pocahontas, keď sa vrátil zo stretnutia s misskou. "No mne je jasné, prečo to bolo. To bolo na Ježibabu. Na tú, čo bola hore. Na tú, čo sa vždy musí ukázať, keď nemá," doplnila rozčúlená Dolli. Narážala na jeho spoločné chvíle s krásnou Češkou.

"Cítime sa trošku ukrátené, pretože sme bojovali v nejakej hre o to, aby sme boli s tebou. A ona zas musí zaujať ako drama queen, my ju tak voláme. Prepáč, ale dúfam, že si to už začneš všímať, pretože každá božia hra, ktorá je, tak ona musí niečím zaujať. My to tak cítime, vidíme, my sme s ňou vo vile. Sme sa tešili, že budeme s tebou, my sme si to fakt vybojovali, ona si to nevybojovala a zrazu musela zaujať, zobrať ťa preč. Náš čas s tebou. Ja už som vytočená, lebo to robí neustále," hnevala sa Dolli.

Na Radkovi bolo vidno, že to musí poriadne predýchať a nejak diplomaticky odpovedať. Zábery napätej situácie nájdete v galérii pod článkom.