28. jún. 2022 o 20:00
Koktejl

Známa moderátorka zomrela na rakovinu: Dojemné slová pre mužov jej života tesne pred odchodom

placeholder
Známa britská novinárka Deborah James bojuje od roku 2016 s rakovinou hrubého čreva.
Zdroj: instagram.com/bowelbabe

Deň otcov stihla osláviť s mužmi svojho života.

Zahraničné promi
28. jún. 2022 o 20:00
Známa moderátorka zomrela na rakovinu: Dojemné slová pre mužov jej života tesne pred odchodom

Deň otcov stihla osláviť s mužmi svojho života.

Známej britskej novinárke a moderátorke podcastov diagnostikovali v roku 2016 rakovinu hrubého čreva a odvtedy sa stala zanietenou bojovníčkou proti tomuto hroznému ochoreniu a vyzýva ľudí, aby si uvedomovali príznaky a symptómy choroby. V rozhovore pre denník The Sun, ktorý sa konal pred Dňom otcov, sa 40-ročná Deborah zamyslela nad mužmi vo svojom živote a otvorene hovorila o bolesti matky, ktorá neuvidí vyrastať svoje dve deti.

Deborah bola v poslednom štádiu rakoviny a na sklonku života dostáva paliatívnu starostlivosť v dome svojich rodičov, pretože bola príliš slabá na to, aby sa o seba postarala. Na Deň otcov vzdala tomu svojmu hold zverejnením fotografie ako jej češe vlasy a krásnymi slovami. „Šťastný Deň otcov! Áno, ten môj mi češe vlasy, pretože ja už nemám silu to urobiť. Je to môj neviditeľný hrdina, viac ako kedykoľvek predtým. Je v úzadí a uisťuje sa, že som v poriadku.“

„Vždy bol v mojom živote veľmi upokojujúcou a milujúcou osobou, veľmi dobre zvládal mňa a všetky moje šialenosti. Jeho trpezlivosť nepozná hraníc. Nebola som vždy otcovi taká vďačná a nehovorila som mu často, ako veľmi ho milujem. Poučte sa z mojich chýb a robte to. Nikdy neviete, kedy to môže byť vaša posledná šanca,“ vyznala sa Deborah.

Štyridsaťročná bojovníčka tiež dodala, že jej najväčšou útechou je sledovať skvelého manžela Seba ako sa stará o ich dve deti - syna Huga (14) a dcéru Eloise (12). Keď uvažovala o mužoch svojho života, povedala, že nemôžem prestať plakať a má neskutočné šťastie, ktoré nevie vyjadriť slovami.

„Pre mňa je to tento rok o mojom otcovi a manželovi Sebovi, ale je to aj o mužoch v mojom živote, ktorí, dúfam, jedného dňa budú tiež otcami - môj syn a brat. Trpím pri pomyslení, že tu už nebudem keď sa to stane,“ zakončila Deborah.