24. okt. 2023 o 19:00
lv, Koktejl

Spevácka hviezda si nechala do vagíny vstreknúť injekciu: Prekvapivé následky!

placeholder
Speváčka Sinitta.
Zdroj: Profimedia

Zázračnú pomôcku si nevedia vynachváliť viaceré celebrity.

Zaujímavosti
24. okt. 2023 o 19:00
Spevácka hviezda si nechala do vagíny vstreknúť injekciu: Prekvapivé následky!

Zázračnú pomôcku si nevedia vynachváliť viaceré celebrity.

Britská speváčka Sinitta tvrdí, že po tom, čo si nechala do vagíny vstreknúť orgazmickú injekciu, má lepší sex ako kedykoľvek predtým. Nechirurgická metóda O-shot, ktorú odporúčajú celebrity vrátane herečky Gwyneth Paltrow, spočíva v tom, že sa do vagíny a klitorisu vstreknú krvné doštičky z krvnej plazmy, čo má zvýšiť sexuálnu citlivosť, píše portál Mirror.

Hviezdna speváčka (59), ktorá má dve adoptované deti vo veku 17 rokov, si nevie vynachváliť regeneračné vlastnosti procedúry, ktorú miluje aj celebrita Kourtney Kardashian.

„Dokáže obnoviť vagínu do stavu, v akom bola v dvadsiatke," povedala. „Všetci sa pozeráme na to, aký vplyv má starnutie na našu tvár a vlasy, ale málokto sa pozerá na svoju vagínu, hoci v skutočnosti je najdôležitejšou súčasťou vašej sexuality. Namiesto toho, aby váš sexuálny život vo vyššom veku upadal, môže byť lepší ako kedykoľvek predtým, pretože za svoj život máte všetky tie skúsenosti, a stav vašej vagíny je ako v mladosti," spresnila.

Talentovaná speváčka, ktorá chodila so Simonom Cowellom, prezradila, že si menopauzou prešla v karanténnom roku 2020. Uviedla, že izolácia jej dala šancu zvládnuť svoje príznaky bez nátlaku. Tvrdí, že sa teraz cíti "sebavedomejšie ako žena", pretože vie, čo sa jej páči v posteli a nikto to nemusí nič predstierať.

Sinitta prezradila, že sa teraz stretáva s "vekovo starším mužom" a prežíva krásne obdobie. Uviedla, že si užíva tento vzťah v súkromí, pretože je "len pre ňu". Sinitta, ktorá medzi svojich bývalých partnerov počíta aj hollywoodskeho lámača ženských sŕdc Brada Pitta, nikdy nemala núdzu o nápadníkov.

Minulý rok však priznala, že pokiaľ ide o mužov, stratila svoje kúzlo. Po prihlásení sa do reality šou Celebs Go Dating sa vyjadrila, že sa jej vrátilo nadšenie a dúfa, že to zapáli iskru aj v jej spálni. Vďaka spolupráci s profesionálnym dohadzovačom Paulom Brunsonom a poradkyňou Annou Williamson si uvedomila, prečo potláčala svoju sexualitu.

Na rozdiel od vzťahov s Pittom a Cowellom, Sinitta prezradila, že keď sa snažila presadiť vo svete hudby, zažila niekoľko nepríjemných incidentov. „Uvedomila som si, že som potláčala svoju sexualitu kvôli skúsenostiam, ktoré som zažila, lebo som si myslela, že si za to môžem ja," priznala.

„Raz som mala stretnutie s veľkou osobnosťou americkej hudby, snažil sa ma prinútiť k sexu, keď sme mali obchodné stretnutie o tom, že ma bude manažovať. Bola som šokovaná. Môj vtedajší partner Simon Cowell by v žiadnom prípade nedovolil, aby ma manažoval takýto muž," odhalila desivý moment zo začiatku svojej hudobnej kariéry.