04. jún. 2023 o 14:00
krsk, Koktejl

Twiinskin Ibara prehovoril o budúcnosti: Sekne s herectvom?!

placeholder
Victor Ibara a Daniela Nízlová.
Zdroj: TV Markíza

Známy herec odhalil svoje plány.

Celebrity
04. jún. 2023 o 14:00
Twiinskin Ibara prehovoril o budúcnosti: Sekne s herectvom?!

Známy herec odhalil svoje plány.

Herectvo alebo medicína? To bola jedna z tém, o ktorých prehovoril v podcaste MUUUV Fitcast priateľ Twiinsky Daniely Nízlovej (37) Victor Ibara (26). Mladý Slovák hviezdi v rodinnom seriáli Druhá šanca a mimo herectva sa venuje štúdiu na vysokej škole a modelingu.

Súťažil aj v Let's Dance. V druhom kole tanečnej šou na prekvapenie divákov vypadol aj so svojou tanečnou partnerkou Simonou Brecíkovou. Napriek tomu, že sa ďaleko nedostal, mu šou priniesla lásku. Ibara sa počas priamych prenosov začal objavovať po boku speváčky Daniely Nízlovej.

O Ibarovi bolo predtým známe, že mal priateľku, ktorá ho podporovala aj počas Let's Dance. Jeho terajšia partnerka bola sama po rozchode s futbalistom Stanislavom Lobotkom, s ktorým má trojročnú dcérku Lindu. Herca si veľmi rýchlo obľúbila Danielina rodina a teraz trávi spoločné chvíle s obomi Twiinskami, Matúšom Kolárovským a ich deťmi. Dvojica spolu dokonca už čaká dieťa.

Zadné vrátka

Ibaru sa v novom podcaste pýtali najmä na veci spojené so zdravím a jeho budúcnosťou. Nakoľko ide v stopách svojho otca, po ktorom má aj meno, jeho zameraním je medicína. "Toto herectvo, alebo tento svet, nemáš úplne v moci. Takže nikdy nevieš, aká robota ti príde, či ti príde, kedy a na ako dlho. Sú tu herci, ktorí založili svoj brand (svoju značku, pozn.red.) a môžu si povedať, že majú čo ponúknuť. A to ja nie som," priznal otvorene herec.

"Takže, ak by som čakal, že príde nejaké miesto, z môjho pohľadu by to bolo až nelogické, keď viem, že môžem mať tú medicínu, ktorá viem, že ma baví. Baví ma viac. Ak príde taká možnosť, veľmi rád by som pokračoval v herectve alebo vyskúšal niečo nové," uzavrel Ibara.