16. apr. 2024 o 04:00
krsk, Koktejl

Dráma v Ruži pre nevestu, Julie vyfúkla kamarátke Radka: Ja už mám zbalené!

placeholder
Lucy, Julie a Radko z Ruže pre nevestu.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Do sporu sa dostali aj dobré kamarátky.

Domáce promi
16. apr. 2024 o 04:00
Dráma v Ruži pre nevestu, Julie vyfúkla kamarátke Radka: Ja už mám zbalené!

Do sporu sa dostali aj dobré kamarátky.

V obľúbenej zoznamovacej šou Ruža pre nevestu ide do tuhého. V piatej časti bojovali o podnikateľa a ženícha Radka (34) na Srí Lanke už len súťažiace Julie, Lucy, Jennifer, Dolli, Frederika, Nikoleta, Anet, Lara, Nicole, Pocahontas, Verona a Stanka. Pôvodne sa o jeho srdce uchádzalo 18 žien. Ako šou pokračuje, postupne vypadávajú.

Kým mal Radko rande so Stankou, moderátor Krištof Králik vymyslel dievčatám súťaž, v ktorej proti sebe bojovali dva tímy. Víťazov čakala za odmenu koktejl párty s Radkom. Dievčatá, ktoré prehrali, sa ale rozhodli pozvať na svoju mini párty ženícha počas toho, ako bude na tej oficiálnej. "Ja mu chcem povedať, že ja nie som takáto - kámo, brácho," priznala odhodlaná Lucy.

Podarilo sa to a nakoniec za nimi prišiel. Po chvíli si ho však odchytila misska a favoritka šou Julie a odišli sa porozprávať preč. "Ja som sa nestihla ani spamätať a už ho mala Juli v rukách," povedala dotknutá Lucy. "Ja som myslela, že ja budem mať priestor sa mu ospravedlniť za všetky tieto, čo tu hrám naňho, kámo, brácho. Ako z krčmy," rozplakala sa.

Keď sa Julie vrátila k dievčatám, tmavovláska Nicole jej povedala, že ju a Lucy to strašne ranilo a mrzí ich, čo urobila. Od ľútosti sa rozplakala tiež, pretože to bola ona, kto pre Radka urobil pozvánku. Julie sa jej úprimne ospravedlnila a vyzerala, že to ľutuje. "Ja už mám zbalené veci. Ja som to nečakala," vyhŕkla so slzami blondínka Lucy.

"Juli, keď mňa to tak strašne bolí, nerob takéto kiksy, ona nám napíše básničku, zavolá ho. Ja som si fakt myslela, že tu s nami bude dlhšie," povedala kamarátke. "Myslím si, že naše baby kostolné ťa nebudú mať rady za toto. Ale už mi to je jedno," dodala blondínka.