25. apr. 2024 o 19:00
emd, Koktejl

Smrť obľúbeného youtubera († 27) zarmútila fanúšikov: Boj o život po operácii!

placeholder
Charizmatický Abhradeep bude fanúšikom veľmi chýbať.
Zdroj: Instagram/@angryrantman

Jeho smrť hlboko zasiahla športovú komunitu.

Zaujímavosti
25. apr. 2024 o 19:00
Smrť obľúbeného youtubera († 27) zarmútila fanúšikov: Boj o život po operácii!

Jeho smrť hlboko zasiahla športovú komunitu.

Populárna hviezda YouTube Abhradeep "Angry Rantman" Saha zomrel vo veku 27 rokov. YouTuber z Indie skonal 17. apríla. Dôvodom mali byť komplikácie po bližšie nešpecifikovanej "vážnej operácii" z marca, uvádza sa v sérii príspevkov od jeho rodiny zverejnených na komunitnej stránke. Abhradeepovu smrť potvrdila jeho rodina vo vyhlásení zverejnenom na jeho účtoch na sociálnych sieťach, informuje Daily Mail.

"S hlbokým zármutkom oznamujeme smutné a predčasné úmrtie Abhradeepa Sahu alias #AngryRantman. Svojou úprimnosťou, humorom a neochvejným duchom sa dotkol životov miliónov ľudí. Bude hlboko chýbať všetkým, ktorí ho poznali. Zatiaľ čo smútime nad jeho stratou, spomeňme si na radosť, ktorú vniesol do našich životov, a zachovajme si drahocenné spomienky, ktoré sme spolu zdieľali," napísala rodina.

Najbližší predtým informovali fanúšikov o jeho stave po zákroku. "Operácia prebehla dobre, len pooperačné komplikácie, modlime sa všetci za jeho uzdravenie, Boh žehnaj!!!" napísala Abhradeepova rodina. Začiatkom apríla odhalili, že je na jednotke intenzívnej starostlivosti. "Dúfajme v to najlepšie," uviedli príbuzní. Dňa 14. apríla aktualizovali informácie pre fanúšikov. "Je v naozaj kritickom stave na život zachraňujúcom podpornom systéme, modlite sa za rýchlejšie zotavenie," napísali.

Abhradeep miloval futbalový klub Chelsea. Na Instagrame mal 129 000 a na Youtube 487 000 sledovateľov. Preslávil sa svojimi videami so športovými analýzami, najmä futbalu a kriketu. Jeho analýza kriketového zápasu India - Austrália sa stala virálnou a to mu prinieslo ešte väčšiu popularitu.

Viaceré športové tímy zarmútila správa o úmrtí mladého muža. "Dnes smútime nad stratou jedného z najnadšenejších a najvášnivejších hlasov v indickom futbale. Jeho nezabudnuteľné výroky a láska ku krásnej hre nám budú veľmi chýbať," napísal klub Kerala Blasters FC na sociálnej sieti X. "Rodina BFC so zármutkom prijala správu o odchode verného fanúšika Abhradeepa Sahu. Abhradeep miloval hru bez hraníc a vášeň v jeho hláškach nám bude chýbať. Odpočívaj v pokoji," uviedol klub Bengaluru FC vo svojom príspevku.

Tom Overend, ktorý prevádzkuje webovú stránku "TheChelsSocial", zverejnil na sociálnych sieťach emotívny odkaz pre dlhoročného fanúšika Chelsea. "RIP Abhradeep Saha, alias Angry Rantman. Jeho tirády boli pre nás všetkých ikonické, ale myslím, že menej ľudí vie, aký bol milý a veľkorysý aj mimo svojho obsahu. Správny fanúšik Chelsea a skutočne fenomenálny a skvelý človek," napísal.

Abhradeep nebol na sociálnych sieťach aktívny približne mesiac, pričom mnohí fanúšikovia zdieľali svoje obavy a želania pod staršími videami a príspevkami. Tisíce ľudí vzdali hviezde YouTube hold, pričom niektorí žiadali, aby jeho rodina naďalej udržiavala jeho stránku. "Prosím, nezmažte tento kanál, chceme vidieť jeho videá a spomínať na neho pre radosť, ktorú nám svojím humorom zakaždým priniesol na tvár," napísal jeden z fanúšikov.