22. apr. 2023 o 15:00
krsk, TASR, Koktejl

Kollárova misska Fabušová v objatí Golonku: Môj exmanžel bol hokejista!

placeholder
Fabušová sa na BMD stretla s Golonkom.
Zdroj: Instagram/mirkafabus

Takéto spojenie by čakal málokto.

Celebrity
22. apr. 2023 o 15:00
Kollárova misska Fabušová v objatí Golonku: Môj exmanžel bol hokejista!

Takéto spojenie by čakal málokto.

V slovenskom šoubiznise naozaj pozná každý každého. Pri príležitosti Bratislavských módnych dní (BMD) to ukázala aj bývalá misska Miroslava Fabušová. Kráska je neslávne známa tým, že bola spolujazdkyňou v aute predsedu Národnej rady SR Borisa Kollára (Sme rodina), ktoré havarovalo koncom októbra 2020 v bratislavských Podunajských Biskupiciach.

Kollár utrpel zlomeninu druhého krčného stavca. Pri nehode sa zranil aj jeho osobný ochranca a vodič Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a bývalá misska, ktorá sa viezla spolu s predsedom parlamentu.

Tento incident však nechala v minulosti a vybrala sa na prestížnu módnu akciu plnú celebrít. Ani netušila, že tam čoskoro stretne legendu. "Aj pán Jozef Golonka, prezývaný žiletka, bol účastníkom BMD 2023. Bolo mi cťou, že ma spoznal, pretože môj exmanžel bol hokejista. Ale som šťastne rozvedená cca 15 rokov, všetko v dobrom," prekvapila v príspevku na sociálnych sieťach. Narážala tým na bývalého manžela a hokejistu Petra Fabuša, po ktorom si nechala priezvisko.

"Ale tento milý pán ma hneď obkukol. A veľká vďaka Jožkovi aj jeho manželke, ktorá nám spravila aj spoločnú fotku. To sú ženy, ktoré sú vyrovnané a rozdávajú úsmev. Ďakujem vám obom, stretnúť aj pána Golonku, ktorý si ma pamätal ešte 15 rokov dozadu, a to má za sebou česko-slovenské olympijské hry a niekoľko vzácnych výhier striebra a bronzu, veľká česť," dodala nadšene na Instagrame Fabušová.