27. dec. 2023 o 09:30
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Temná minulosť známeho exsuperstáristu, šialené stavy: Prečo som kradol!

placeholder
Jan Bendig
Zdroj: Instagram/bendigjan

Toto mu pomohlo dostať sa z ťažkých chvíľ.

Zahraničné promi
27. dec. 2023 o 09:30
Temná minulosť známeho exsuperstáristu, šialené stavy: Prečo som kradol!

Toto mu pomohlo dostať sa z ťažkých chvíľ.

Český spevák Jan Bendig, ktorý sa v roku 2009 dostal do povedomia vďaka prvej sérii speváckej súťaže Česko Slovenská SuperStar, odhalil, že si prešiel naozaj krušnými chvíľami. V rozhovore pre Blesk priznal, že v minulosti ho trápili úzkosti a záchvaty paniky, ktoré sa snažil zahnať prácou. Náročné chvíle napokon zdolal len vďaka jednému človeku.

Hoci je Bendig na vrchole svojej kariéry, neraz platí, že úspech a sláva majú svoju daň. Mladý spevák by o tom vedel rozprávať, pretože každé ráno, keď sa prebúdzal, sa cítil úplne šialene. "Nechcel som takto žiť. Nechcel som vstať z postele. Bol som rozpoltený a nešťastný. Nevedel som, čo bude – dokonca som nemal ani peniaze, a tak som občas aj niečo ukradol," šokoval bývalý superstarista.

Povstať z prachu sa mu podarilo vďaka jeho partnerovi Lukášovi Rejmonovi, ktorý mu zmenil život k lepšiemu. Spevák aktuálne píše knihu a pôjde o akúsi spoveď o jeho živote a opíše v nej aj tŕnistú cestu za slávou. S písaním mu pomáha priateľ, ktorý je jeho manažérom. "Je úžasný, som s ním naozaj šťastný. Všetko sa dozviete v mojej knihe, ktorá čoskoro príde na trh," ozrejmil a jedným dychom dodal, že zatiaľ s ním neplánuje ani svadbu, ani deti, no, ako sám povedal, všetko ukáže čas.