02. apr. 2023 o 05:00
krsk, Koktejl

Cimarro opísal, ako a kde spoznal krásnu Slovenku Broňu: Toto by vám ani vo sne nenapadlo!

placeholder
Cimarra na Slovensku preslávila Skrytá vášeň, jeho lásku zase súťaž Miss Slovensko.
Zdroj: Instagram/mariocimarro

Stretnutie ako z romantického filmu.

Celebrity
02. apr. 2023 o 05:00
Cimarro opísal, ako a kde spoznal krásnu Slovenku Broňu: Toto by vám ani vo sne nenapadlo!

Stretnutie ako z romantického filmu.

Slovenka Bronislava Gregušová (32), ktorá žije sny mnohých fanúšičiek telenovely Skrytá vášeň, sa často stretávala s otázkou, ako sa a zoznámila so snúbencom Mariom Cimarrom (51). Herec zo Skrytej vášne totiž navštívil Bratislavu v lete v roku 2018, keď ho pozvali na DOD Markízy. Posledný detail ich príbehu ozrejmil on sám v rozhovore pre Dobré noviny.

Bronislava sa už dávnejšie nechala počuť, že sa nezoznámili na DOD a poznali sa už dlhšie. "Ja som si robila selfie a Mario sa ponúkol, že ma odfotí," prezradila o ich začiatkoch. Krátko po návšteve Slovenska začal Mario pridávať videá, v ktorých vyznával lásku Slovenke. Práve to donútilo fanúšikov uvažovať, že láska vzplanula na podujatí, kam bol pozvaný.

Po čase vyšlo najavo, že jeho srdce patrí Bronislave Gregušovej. Potvrdili to aj fotky paparazzov v Južnej Amerike, ktorí nafotili Slovenku sprevádzajúcu herca na letisku. Bronislava sa následne presťahovala za Cimarrom do Kalifornie.

Nezadaný sexidol

Milostný život Maria Cimarra nikdy okato nepútal pozornosť, hoci sa stretával s obrovským úspechom telenoviel a ich diváčok. Núdzu o krásne ženy nikdy nepociťoval, no rodinu a zázemie našiel až u slovenskej snúbenice, ktorá je od neho mladšia o 21 rokov. Dvojica sa zasnúbila v novembri 2019. Vlani v marci namiesto termínu svadby oznámili tehotenstvo. Súťažiaca z Miss Slovensko 2015 mu porodila dcérku Brianu. Je prvým potomkom ako u Bronislavy, tak i u Maria.

Prvé stretnutie

To, že sa zaľúbenci zoznámili na Slovensku, vyvracia v rozhovore pre Dobré noviny aj samotný Mario.

"Úprimne, mal som naozaj plné zuby šoubiznisu a mal som dosť aj samého seba. Tak som začal hľadať svoju spriaznenú dušu inde, ako v mojom bežnom okolí. Čo je teda šoubiznis a ja som extrémne, extrémne bojazlivý. Po mnohých rokoch pokusov a omylov som videl túto krásnu, prenádhernú bytosť na pláži. Bol som vtedy na dovolenke v Miami. Aj ona bola na dovolenke. Pamätám si, že bola na pláži na bicykli a robila si selfíčka," spomína na lásku na prvý pohľad kubánsky herec.

"A vtedy som si hovoril: ‚Bože, pozri na ňu. Poď sa jej prihovoriť‘. Prišiel som k nej a povedal som: ‚Ahoj, som fotograf. Naozaj dobrý fotograf. Ak mi dovolíš ťa odfotiť, nebudeš to ľutovať!‘ Pozrela sa na mňa tými úžasnými modrými očami a ja som bol hotový, normálne som padal z nôh," nešetrí ódami na krásnu snúbenicu.

Vybral teda telefón a ukázal jej niektoré z jeho profesionálnych fotiek. "A ona: ‚Áno, áno, hovoríš pravdu, môžeš ma odfotiť.‘ Začal som ju fotiť a naozaj som odviedol super robotu. Potom sme si vymenili čísla, začali sme si písať. Až kým som ju jedného dňa neprekvapil. To bolo o mesiace neskôr. Prekvapil som ju tým, že som za ňou pricestoval sem," uviedol Cimarro, čím doplnil celý obraz o ich osudovom stretnutí a láske, z ktorej vzišla spoločná dcérka.

Kubánsko-slovenská rodina

Hviezda Skrytej vášne a súťažiaca z Miss Slovensko 2015 privítali svojho prvého potomka minulý rok v Kalifornii. "Briana, aj vďaka tebe budú teraz dni žiarivejšie. 31. august 2022. Nekonečná vďaka lekárom a sestrám, ktorí nás sprevádzali pri pôrode a vám, ktorí ste nám na diaľku poslali svoju lásku a blahoželania," odkázal vtedy šťastný otecko Cimarro.