19. mar. 2024 o 13:00
jž, Koktejl

Tůma o začiatkoch s Pociskovou: Nelu presvedčilo bozkávanie, Filip ale podozrieva Loja!

placeholder
Filip Tůma si zaspomínal na svoje romantické začiatky s partnerkou Nelou Pociskovou.
Zdroj: Instagram/filip_tumaa ,Instagram/jurajloj

Filip si to vôbec nepamätá.

Domáce promi
19. mar. 2024 o 13:00
Tůma o začiatkoch s Pociskovou: Nelu presvedčilo bozkávanie, Filip ale podozrieva Loja!

Filip si to vôbec nepamätá.

Operný spevák a herec Filip Tůma (46) patrí medzi obľúbencov najmä medzi staršími diváčkami. Pri príležitosti Medzinárodného dňa žien si ho moderátori Oliver Oswald, Láďo Varecha a Samuel Procházka pozvali do relácie Tri prasiatka, v ktorej sa ho pýtali poriadne pikantné otázky.

Všetci traja moderátori si pre Filipa vymysleli jednu otázku a práve Láďu zaujímalo, či niekedy využil niekedy pri hraní s peknou kolegyňou bozkávanie alebo použitie jazyka pri bozkávaní. "My sme naozaj tá staršia generácia, kde naozaj sa jazyk nepchá do úst, jediná výnimka je Nelka, ktorá tvrdí, že sme sa na Búrlivom víne tak dali dokopy, že vraj som ja jej dal jazyk do úst vo vinohradoch, čo si ja napríklad vôbec nepamätám, ale Nelka je presvedčená, že som to bol ja. Ja trošku podozrievam Juraja Loja. Si to tak spojila," spomínal so smiechom na jeho začiatky s partnerkou Nelou Pociskovou.

Na tému nadviazal aj Samuel, ktorý sa zase spýtal, či si niekedy užíval natáčanie sexuálnych scén. "To sa nedá užívať. Pretože tam je dvadsať ľudí okolo a nie je to žiadny intímny zážitok. Je to normálne profesionálna práca, kedy obidvaja to chcete mať za sebou. Neužiješ si to, lebo to nie je úprimné. Neužiješ si to proste, že je ti príjemná, tak ti to nevadí, to je jediný rozdiel," vysvetlil mladším kolegom.