27. dec. 2023 o 10:22
vmr, Koktejl

Maroš Kramár oznámil krásnu správu: Som dedo! Prvá FOTO jeho vnučky

placeholder
Slovenský herec Maroš Kramár.
Zdroj: instagram/maroskramar

Oznámil veľkú novinu!

Celebrity
27. dec. 2023 o 10:22
Maroš Kramár oznámil krásnu správu: Som dedo! Prvá FOTO jeho vnučky

Oznámil veľkú novinu!

Prežíva krásne životné obdobie! Obľúbený slovenský herec Maroš Kramár (64) sa cez vianočné sviatky so svojimi fanúšikmi podelil o veľkú novinu. Už je z neho starý otec. Kramár bol dvadsať rokov ženatý s právničkou Natašou Nikitinovou. Dvojica má spolu deti Tamaru, Timura a Marka. Obaja sa venujú svojim deťom, hoci sa ich životné cesty v roku 2019 definitívne rozdelili.

A po novom ich spája už aj vnúča. Dvadsaťjedenročný syn Timur totiž nedávno urobil z Kramára dedka. "Moja vnučka už má svoju značku a aj tašku. Gratulujem Timurko a Kika. Neolani sa vám naozaj podarila. Tak a už som naozaj DEDO," pochválil sa Maroš Kramár na svojom facebookovom profile, kde zdieľal aj fotku rozkošného dievčatka. Záber nájdete v galérii.

Pričuchol si aj herectvu

Timur si v minulosti vyskúšal aké je to byť hercom. Po boku svojho otca sa objavil v roku 2010 v jednej epizóde seriálu Nesmrteľní. O tri roky neskôr si zahral v obľúbenom televíznom seriáli Chlapi neplačú. Túto kariéru ale rýchlo ukončil. „Keď mal 19 rokov mi povedal, že už sa nebude pretvarovať. Proste ho to nebavilo, tak s tým sekol. Baví ho technika, elektronika, tak sa uberá týmto smerom,” prezradil kedysi Maroš Kramár v éteri Rádia Jemné.