14. apr. 2024 o 04:00
Famous.cz, Koktejl

Žena odrezala pýchu neverníkovi (39), ktorý sa vyspal s jej neterou (15): Šokujúci zvrat v ich vzťahu!

placeholder
Žena čaká na verdikt vo väzení. (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Krvavá pomsta!

Zaujímavosti
14. apr. 2024 o 04:00
Žena odrezala pýchu neverníkovi (39), ktorý sa vyspal s jej neterou (15): Šokujúci zvrat v ich vzťahu!

Krvavá pomsta!

Tridsaťdeväťročný Gilberto Nogueira z Brazílie podviedol svoju o tri roky mladšiu partnerku Daiane dos Santosovú s jej pätnásťročnou neterou. Keď to Daiane zistila, naplánovala hru na zväzovanie a Nogueirovi odrezala penis. Aj keď takmer vykrvácal a je doživotne postihnutý, žene odpustil a dal jej druhú šancu. Lenže je vo väzbe a čaká na súd, kde jej hrozí až dvanásť rokov väzenia.

Akonáhle bol Nogueira v posteli bez oblečenia, Daiane vykonala svoju pomstu. Zhasla svetlá a zviazala mu penis gumičkou, načo mu ho odrezala žiletkou. Následne úd odfotila a záber poslala Gilbertovej rodine v chatovacej skupine. Potom ho spláchla do záchodu na ich farme v São Paule. Nogueira podstúpil niekoľko operácií a čaká na protézu, ktorú mu daroval urológ a ktorá mu bude implantovaná, akonáhle sa zotaví.

Vo februárovom rozhovore pre Crime and Mistério Nogueira tvrdil, že žena si zaslúži väzenie a označil ju za zločinca. Zrazu však otočil. „Daiane je úžasná, milujúca žena, ktorá ma miluje. Nezaslúžila si, aby ju niekto takto zradil. Bola vystavená všetkým v tejto krajine. Je mi jedno, čo si myslia ostatní. Záleží len na tom, čo k nej cítim ja,“ vyhlásil teraz v rozhovore pre denník O Globo s tým, že sa k sebe vrátili.

Gilberto svojej ex 15. marca napísal list, aby zistil, ako sa jej darí. Bol prekvapený, keď o dva týždne neskôr odpovedala a požiadala o druhú šancu. „Nemôžem uveriť, že som od teba dostala list. Bola som veľmi nešťastná a nijako som nereagovala, pretože som si predstavovala, že už s tebou nikdy nebudem v žiadnom kontakte. Vôbec mi nie je dobre. Jednak kvôli tomu, čo sa stalo, a jednak preto, že mi chýbajú moje deti. Chcem, aby si vedel, že ti odpúšťam, a tiež ťa prosím o odpustenie od teba a tvojej rodiny. Vložila som naše životy do Božích rúk. Ak je to Jeho vôľa, obnovíme naše životy, až odtiaľto odídeme,“ napísala vo svojej odpovedi žena.

Daiane pôvodne hrozil päťdesiatročný trest odňatia slobody za pokus o vraždu, pretože prokuratúra v súdnych dokumentoch uviedla, že bolo jasné, že chcela partnera zmrzačiť, aby bol po zvyšok života neschopný mať s kýmkoľvek sexuálny vzťah. Súd uznal vyhlásenie obžaloby, ale znížil maximálny trest na dvanásť rokov. Súd začne 24. apríla.

„Chcem, aby si odtiaľ čo najskôr odišla a postarala sa o svoje deti a o mňa. Odpočítavam dni, kým sa vrátiš domov. V deň, keď ťa spravodlivosť oslobodí, vedz, že na teba budem pri bráne čakať s otvorenou náručou,“ napísal Nogueira svojej partnerke, ktorá zatiaľ na súd čaká vo väzbe.