20. sep. 2023 o 09:30
žani, Koktejl

Synček Bezdedu sa opäť predviedol: Najskôr prostredník a teraz... ten pohľad vás odrovná!

placeholder
Tomáš Bezdeda sa stal otcom malého Jakubka.
Zdroj: instagram/tomas_bezdeda

So synčekom sa nenudia.

Domáce promi
20. sep. 2023 o 09:30
Synček Bezdedu sa opäť predviedol: Najskôr prostredník a teraz... ten pohľad vás odrovná!

So synčekom sa nenudia.

Manželia Tomáš a Ivana Bezdedovci si už tri mesiace užívajú rolu rodičov. Nových úloh sa obaja zhostili s nadšením a nevedia si ich vynachváliť. Malý Jakubko si pre rodičov pripravuje jeden úsmevný moment za druhým. Nakoľko sú obaja aktívni na sociálnych sieťach, všetko dokumentujú aj pre svojich sledovateľov.

Len pred pár týždňami všetkých pobavila fotka spiaceho chlapčeka, ktorý na nič netušiacich rodičov vystrčil prostredníček. "Tomáš Bezdeda - a sme skončili. Čo nám tým chce tento spiaci princ povedať, neviem," napísala k záberu maličkého syna pobavená Ivana.

Drobec sa teraz predviedol opäť. Po prostredníku vystrúhal ďalšie drsné gesto. Žeby Bezdedovcom rástol doma malý rocker? Pozrite si fotku v galérii a pobavte sa na najnovšom zábere malého Jakubka.

Manželia prežívajú najkrajšie obdobie naplnené láskou. Tomáš zverejnil po pôrode svojej Ivany emotívne vyznanie. "Láska, ďakujem za ten najkrajší dar, ktorý môže “umelec” ako človek na svete vytvoriť a ktorý si mi dala. Obdivujem ťa za všetko, milujem ťa. Si naozaj bojovníčka a všetko si zvládla brilantne, krásne. Obdivujem všetky ženy, pretože som bol celý čas pri tebe, pri pôrode. Chlapi, vážme si ich a obdivujme!!! Milujem vás, lásky moje," napísal úprimne Bezdeda.