20. sep. 2023 o 06:00
krsk, Koktejl

Ibara a známa Slovenka sa od seba nevedeli rozdeliť: Teba keď som videl, tak som vedel, že duše sa nám stretli!

placeholder
Slovenský herec Herec Victor Ibara.
Zdroj: Instagram/victor_ibara

Takéto slová určite nečakala.

Domáce promi
20. sep. 2023 o 06:00
Ibara a známa Slovenka sa od seba nevedeli rozdeliť: Teba keď som videl, tak som vedel, že duše sa nám stretli!

Takéto slová určite nečakala.

Študent medicíny a markizácky herec Victor Ibara (26) hviezdil v seriáli Druhá šanca aj v populárnom programe Let's Dance. V druhom kole tanečnej šou na prekvapenie divákov vypadol aj so svojou tanečnou partnerkou Simonou Brecíkovou.

Napriek tomu, že sa ďaleko nedostal, mu šou priniesla lásku. Ibara sa počas priamych prenosov začal objavovať po boku speváčky Daniely Nízlovej (37). Po pár mesiacoch si však obaja prešli rozchodom a ťažkou stratou spoločného dieťatka.

Ibara nedávno na sociálnych sieťach prezradil, kto mu počas tanečnej súťaže skutočne prirástol k srdcu. Túto ženu by ste nečakali! Hneď ako ju zbadal, porozumeli si. "Majka, teba keď som videl, tak som vedel, že duše sa nám stretli," znelo vyznanie herca.

"Asi druhý alebo tretí rozhovor bol už úplne, úplne, úplne intímny, otvorený. Sme si zdieľali strašne veľa vecí, nevedeli sme sa rozdeliť. Najviac si na tom cením to, že to ostalo. Tie vzťahy, ktoré boli hlbšie, ako len nejaká šou, tak ostali," dodal vo videu na Instagrame Victor.

Speváčka Mária Čírová (34), ktorej venoval toto vyznanie, sa počas tréningov pred Let's Dance škaredo zranila. "Na chrbtici pod rebrom mi niečo puklo, ako keď si pukáte v prste. Taká bolesť, tak to vystreľovalo nekonečne. Tak som si musela okamžite ľahnúť. Ja som bojovník a keď budete na mňa myslieť a posielať dobrú energiu, tak sa z toho čím skôr dostanem," odkázala s nádejou. Napokon musela pre bolesti odstúpiť.

Dôraz na školu

Koktejl stretol herca na Bratislavských módnych dňoch, kde predvádzal módne kúsky. Ako prezradil, momentálne sa zameriava na ukončenie školy. "U mňa je to seriál štátnice, teraz budem mať gynekológiu, som konečne hlavná postava," zažartoval Victor.

Druhého októbra má štátnice. "Som v priebehu učenia, akurát som hovoril, že toto je taká moja dovolenka, že konečne som vypadol z mojej izby a som niekde inde, ako v nemocnici alebo pri tých zošitoch," priznal na záver Ibara.