20. sep. 2023 o 05:30
mob, Koktejl

Prezradil raper Ego viac, ako chcel? Prekvapivé odhalenie o Rytmusovi a Dare Rolins!

placeholder
Rytmus a Dara Rolins v minulosti tvorili pár.
Zdroj: Maroš Bednár, Profimedia

Pražská O2 Aréna sa bude otriasať v základoch.

Domáce promi
20. sep. 2023 o 05:30
Prezradil raper Ego viac, ako chcel? Prekvapivé odhalenie o Rytmusovi a Dare Rolins!

Pražská O2 Aréna sa bude otriasať v základoch.

Už túto sobotu (23. september) sa v Prahe uskutoční veľkolepý koncert skupiny Kontrafakt. Slovenskému rapovému triu, ktoré tvoria Rytmus, Ego a Anys, sa podarilo vypredať 18-tisícovú halu.

Skupina sľubuje oslavu dvoch dekád na vrchole rapovej scény, ktorá bude jediná a posledná svojho druhu. „Keď sme sa v roku 2003 prvýkrát objavili na obrazovkách s hitom Dáva mi, ani sme netušili, že o 20 rokov neskôr sa opäť ako prvá československá rapová crew objavíme s koncertom v legendárnej O2 Aréne v Prahe,“ vyznalo sa trio.

„Chceli by sme, aby to bola najväčšia šou, aká tu bola, už to máme celé natrénované, sme strašne radi. Ďakujeme všetkým,“ odkázal raper Ego.

Septembrový megakoncert nebude míľnikom len pre fanúšikov a skupinu, ale aj pre Patrika Vrbovského. Už teraz priznal, že si za svoje nasledujúce vystúpenia bude pýtať viac. Uznávaný raper otvorene komunikuje so svojimi fanúšikmi azda o každej téme.

Výnimkou nie sú ani financie. Keď sa jeden zvedavec opýtal, koľko berie za koncert, Rytmus bez okolkov odpovedal. „Záleží ako dlho a kde. Momentálne sa to pohybuje medzi 8 - 15 000 eur. Po O2 Aréne a albume to zas narastie,“ zverejnil na svojom Instagrame.

Mnohých zaujímalo, či príde aj Dara Rolins, na čo Ego pre TV Markíza prekvapivo povedal, že tá sa bude viac hodiť ako hosť na Rytmusovom sólo koncerte. Tým naznačil, že raper chystá niečo podobne veľké aj sám.