17. mar. 2023 o 05:00
krsk, Koktejl

Rytmusova Jasmina sa rozhodla tromfnúť Plačkovú: Konečne jej nebudem musieť závidieť!

placeholder
Jasmina Alagič a Zuzana Plačková na Fashion LIVE!
Zdroj: diva.sk

Tento rok nenechala nič na náhodu.

Celebrity
17. mar. 2023 o 05:00
Rytmusova Jasmina sa rozhodla tromfnúť Plačkovú: Konečne jej nebudem musieť závidieť!

Tento rok nenechala nič na náhodu.

Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (33) je nadšením celá bez seba. Pred veľkonočnými sviatkami sa rozhodla potešiť nielen seba, ale aj svojho trojročného synčeka Sanela, ktorého má s raperom Patrikom Rytmusom Vrbovským (46). Po tom, čo ohurovala celé roky najkrajšou výzdobou jej kamarátka Zuzana Strausz Plačková (31), si zavolala na pomoc firmu, ktorá zmenila jej dom na nepoznanie.

"Nám na dome idú robiť veľkonočnú výzdobu a ja konečne nebudem musieť Zuze závidieť zajacov. Takže sa na to strašne teším a všetko vám natočím," povedala Jasmina. Obľúbenej moderátorke a milovníčke Londýna doniesli okrem zajacov a kvetov tiež bielu telefónnu búdku, ktorá ohromila aj jej syna.

"Som veľmi rada, že sa vám páči naša výzdoba. Ja som z nej tiež úplne nadšená. Tu budem sedieť a pozerať, ako sa Sany hrá. Alebo ako telefonuje v telefónnej búdke. Pozrite, alebo ako sedí na tejto lavičke a vychutnáva si koláčik," ukazuje na videu nadšená Jasmina. Nikdy by nečakala, že jej na dvore pribudne aj telefónna búdka a počas rozkladania výzdoby zažartovala, že keďže má rada aj Dubaj, boli by jej schopní priniesť aj more.