Šou, ktorá pobláznila státisíce divákov na Slovensku, pokračuje aj túto nedeľu 24. novembra o 20.30 h na Jednotke s premiérovou štvrtou sériou. V ôsmej epizóde budú finalisti piecť pre deti a okrem svojho pekárskeho umenia odhalia aj svoje detské sny, ktoré pretavia do sladkých výtvorov v kreatívnej výzve. Kto tentokrát získa titul „Pekár týždňa“, a kto bude musieť súťaž v ôsmom kole opustiť, uvidia diváci už v nedeľu večer.
Pri príprave lineckého cesta je dôležité nielen odhadnúť čas miesenia, aby sa cesto neprepracovalo, ale tiež správne chladenie. Kým väčšina ľudí chladí cesto v tvare bochníka, porotkyne Jožka Zaukolcová a Petra Tóthová upozorňujú, že tento postup je nesprávny. Viete, ako dať cesto správne odležať do chladničky? Pozrite si v ukážke, čo radia známe pekárky a nenechajte si ujsť množstvo zábavných momentov a inšpirácii v premiérovej epizóde štvrtej série šou Pečie celé Slovensko v nedeľu o 20.30 h na Jednotke!