29. mar. 2024 o 05:00
jž, Koktejl

Kovačič Hanzelovej sa lepí smola na päty: Ukradli jej tenisky a potom... Naozaj nepríjemné!

placeholder
Zuzana Kovačič Hanzelová sa posťažovala sledovateľom na sociálnej sieti.
Zdroj: Instagram/zuzanahanzelova

Po náročnom období si chcela dopriať relax.

Domáce promi
29. mar. 2024 o 05:00
Kovačič Hanzelovej sa lepí smola na päty: Ukradli jej tenisky a potom... Naozaj nepríjemné!

Po náročnom období si chcela dopriať relax.

Novinárka Zuzana Kovačič Hanzelová (35) zažíva v poslednej dobe neľahké obdobie. Vo svojej profesii, v ktorej pôsobí už viac ako 15 rokov, zažíva napäté situácie a často si aj od verejnosti vypočuje nepríjemné komentáre. Už pred pár rokmi kvôli tomu opustila jednu zo sociálnych sietí.

Svojich sledovateľov o svojom odchode informovala prostredníctvom dlhého statusu. "Ja totiž nevládzem. Dostala som sa do bodu, že tento priestor robí zle môjmu psychickému zdraviu. Okydávajú ma tu poslanci, politici, niektorí vplyvní a niektorí absolútne bezvýznamní ľudia, a ja to už nedávam," vysvetlila na sociálnej sieti koncom roka 2021 Hanzelová.

Teraz sa dokonca rozhodla, že na istý čas prestane moderovať politické relácie. Dôvodom sú útoky na jej osobu, ktoré sa v poslednom čase začali zintenzívňovať a vyvrcholili fyzickým napadnutím na ulici. "Útoky na moju osobu sa zintenzívnili posledné dva roky. Postupne zverejnili moju adresu, telefónne číslo a znásobujú sa ich agresívne útoky. Podnikli sme aj viaceré právne kroky," napísala prednedávnom na sociálnu sieť.

Po hektickom období si spolu so svojim manželom Michalom Kovačičom, ktorý sa pohybuje v rovnakej brandži, chceli oddýchnuť v zahraničí. Naplánovali si cestu do Talianska, no ani tá nemohla prebehnúť bez komplikácii. "Dnes mi niekto po šľapkách ukradol aj tenisky a pre štrajk nám zrušili zajtrajší let," posťažovala sa Zuzana svojim sledovateľom na sociálnej sieti.