24. dec. 2023 o 09:00
mob, Koktejl

Čo na to Richard Sulík? Syn Filip na FOTO s Borisom Kollárom, jeho slová všetkých dorazili: Otec a...

placeholder
Filip Sulík.
Zdroj: Instagram/fikisulik420

Jednou fotkou všetkých odrovnal.

Domáce promi
24. dec. 2023 o 09:00
Čo na to Richard Sulík? Syn Filip na FOTO s Borisom Kollárom, jeho slová všetkých dorazili: Otec a...

Jednou fotkou všetkých odrovnal.

Filip Sulík (28) je veľmi aktívny na sociálnych sieťach. Fanúšikom dáva často možnosť pýtať sa anonymné otázky takmer každý deň a svojimi odpoveďami niekedy dokáže poriadne prekvapiť. Nedávno sa mal predstaviť aj na podujatí Fight Night Challenge, kde sa mal postaviť do ringu proti Strýcovi Filipovi, no tesne pred zápasom sa zranil a musel z duelu odstúpiť.

Syn politika Richarda Sulíka rozbehol aj svoj vlastný podcast, do ktorého si pozýva zaujímavých hostí. Posledným z nich bol bývalý predseda parlamentu a šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár (58). Dvojica si spolu spravila aj spoločnú fotografiu, s ktorou sa Sulík junior pochválil na sociálnej sieti: „Otec a syn,“ napísal k záberu.

Foto so známym multioteckom okamžite „olajkovali“ tisícky ľudí a viacerí aj pridali komentáre. Medzi prvými bola jeho kamarátka Lenockatt, ktorú čaká súboj s Emou Ferusovou alias Pimpinočkou: „Ocino! Dúfam, že Pimpa má zaplatený patreon.“

Komentára sa nezdržala ani naozajstná dcéra Borisa Kollára Alexandra Horňáková (22), ktorá pridala smejúcich sa smajlíkov. Všetko ale zaklincoval komentár anonymného používateľa: „Sa nejako moc na seba podobáte. Keby som bol starý Sulík, začal by som byť trochu podozrievavý," znelo v komentári.