25. apr. 2024 o 09:30
krsk, Koktejl

Dankova Sylvia provokuje novým záberom: Takúto sexicu má doma šéf SNS!

placeholder
Šéf SNS Andrej Danko a I. vicemiss Slovensko 2021 Sylvia Šulíková.
Zdroj: Instagram/sylviasulik, Instagram/andrej_danko_official

Doma má krásnu ženu.

Domáce promi
25. apr. 2024 o 09:30
Dankova Sylvia provokuje novým záberom: Takúto sexicu má doma šéf SNS!

Doma má krásnu ženu.

Líder SNS Andrej Danko (49) tvorí už niekoľko mesiacov pár s I. vicemiss Slovensko 2021 Sylviou Šulíkovou (26). Verejnosť sa o ich vzťahu dozvedela, keď boli v emirátoch. Sylviu poznali Slováci vďaka súťaži krásy.

Majiteľka kozmetického salóna sa zviditeľnila aj vzťahom s českým tanečníkom z Let's Dance. Po boku Viléma Šíra (24) sa ukázala krátko po jeho rozchode s Nikol z markizáckej reality šou Love Island. Dlho im to nevydržalo. Krásna blondínka ale nezostala sama a chodí s Andrejom Dankom.

Dvojica spolu strávila niekoľko dní v Dubaji či hlavnom meste Spojených arabských emirátov, z čoho sa stala prepieraná kauza. Misska sa však veľmi rýchlo ukázala ako osoba, ktorú len tak niečo nerozhádže. Preto na sociálnych sieťach bez problémov priznala vzťah s Dankom.

Fanúšikovia na Instagrame sa jej spýtali, čo konkrétne ju na ňom očarilo. "Všetko. Je veľmi vtipný, pozorný a veľký džentlmen. V skutočnosti je úplne iný, ako ho vidíte a vnímate na obrazovkách. Je to skvelý človek s dobrým srdcom a ja ďakujem, že je mojou súčasťou," napísala Sylvia otvorene.

Politik má doma zase jednu z najkrajších Sloveniek. Sylvia to potvrdila aj spomienkou na sexi fotenie z minulého roka, ktorú zdieľala pre fanúšikov. Na čiernobielej fotografii pózuje v dlhej róbe a je nasvietená tak, aby vynikli jej dokonalé krivky. Foto si môžete pozrieť v galérii pod článkom.