30. sep. 2022 o 05:00
žani, Koktejl

Intímny vzťah so spevákom a potrat? Rozzúrená reakcia bývalej missky Fabušovej!

placeholder
Misska Miroslava Fabušová
Zdroj: Instagram/mirka_fab

Čo je za koncom veľkého kamarátstva, z ktorého neostalo nič?

Domáce promi
30. sep. 2022 o 05:00
Intímny vzťah so spevákom a potrat? Rozzúrená reakcia bývalej missky Fabušovej!

Čo je za koncom veľkého kamarátstva, z ktorého neostalo nič?

Bývalá misska Mirka Fabušová (39) a spevák David Key (25) sa zoznámili počas natáčania relácie Bez servítky. Iskra medzi nimi preskočila okamžite a z dvojice sa stali nerozluční parťáci. Nasťahovali sa dokonca do jedného bytu, dnes je tomu všetkému koniec. Podľa informácií Nového Času sa ich cesty nadobro rozišli po fyzickej potýčke v byte. Pri konflikte zasahovala dokonca aj polícia. Malo prísť k nadávkam, fyzickému napadnutiu a tiež poškodeniu verejného majetku.

Za sporom kontroverznej dvojice bolo podľa zdroja z okolia Fabušovej a Keya oveľa viac. "David je síce homosexuál a nehanbí sa za to, ale dieťa vždy chcel a rovnako aj Mirka. A tak spolu udržiavali intímny vzťah. Nakoniec sa podarilo, Mirka zostala tehotná, dokonca sa niekoľko týždňov držala a nepila alkohol ani nič iné," zveril sa denníku ich kamarát. „Skončila v nemocnici a zvalili to na zdravotné ťažkosti, ale pravda je, že potratila a presne preto aj prišlo k hádke s Davidom. On jej vyčítal, že posledné týždne znova pila, a preto prišla o dieťatko,“ dodal.

Influencer potvrdil jednu časť príbehu, no viac prezradiť nechcel. „Je pravda, že sme udržiavali intímny vzťah, ale viac vám k tomu nepoviem,“ povedal denníku Key. Fabušová tvrdí, že nič z toho nie je pravda a zverejnenie článku v novinách ju poriadne rozzúrilo. "Prosím? Urážka, klamstvá," reagovala na Instagrame.