18. máj. 2023 o 12:59
Famous.cz, Koktejl

Princ Harry a Meghan: Dráma v taxíku! Prenasledovali ich ako Dianu?

placeholder
Meghan a Harry sa vracali z výročného galavečera nadácie Ms Foundation for Women v New Yorku.
Zdroj: Profimedia

Dráma kráľovského páru?

Celebrity
18. máj. 2023 o 12:59
Princ Harry a Meghan: Dráma v taxíku! Prenasledovali ich ako Dianu?

Dráma kráľovského páru?

Keď sa s manželkou Meghan vracali z galavečera taxíkom domov, mali ich novinári tak zúrivo prenasledovať, že takmer došlo k dopravnej nehode.

Diana zomrela v auguste 1997 po tom, čo jej vozidlo narazilo do mostného stĺpu pri snahe ujsť paparazzom. Taxikár z New Yorku, ktorý ale Harryho a Meghan viezol, tvrdí, že je to úbohé zneužívanie situácie. Harrymu a Meghan totiž žiadna búračka nehrozila a akékoľvek naznačovanie opaku je extrémne preháňanie.

Autonehoda, do ktorej sa princ Harry a Meghan skoro priplietli, sa neblížila ničomu, čo by sa dalo nazvať katastrofou. Manželia opäť extrémne preháňajú, nafukujú celú situáciu a snažia sa urobiť škandál z niečoho, čo nestojí za reč. Robia doslova z komára somára, tvrdí ich taxikár.

Meghan a Harry sa v utorok 16. mája zúčastnili výročného galavečera nadácie Ms Foundation for Women v New Yorku a po skončení išli s Meghaninou matkou Doriou Raglandovou taxíkom. Vraj ich začali prenasledovať paparazzovia. Harry a Meghan potom ale sami bulváru predali príbeh, v ktorom líčia celú situáciu ako extrémne agresívnu naháňačku, pri ktorej sa mohli stať obeťou takmer katastrofálnej dopravnej nehody.

„Ochranka mi zavolala a vzápätí do môjho taxíka naskočil princ Harry so svojou ženou. Keď sme vyšli do bloku, zablokovalo nás smetiarske auto a zrazu prišli paparazzovia a začali nás fotiť. Práve sa mi chystali povedať, kam sa chystajú ísť, ale potom mi povedali, nech to obkrúžim späť na okrsok, takže sme to museli obkrúžiť späť na okrsok. Boli to milí ľudia, vyzerali nervózne, myslím, že ich celý deň naháňali alebo čo, takže boli nervózni. Ale ochranka na to išla. Nemyslím si, že je to pravda, že to bolo takmer katastrofálne, myslím, že je to všetko prehnané, takže to veľmi nečítajte. New York je predsa najbezpečnejšie miesto, nie? Sú tam policajné stanice a policajti na každom rohu, takže sa nie je čoho báť," povedal pre denník Washington Post tridsaťsedemročný vodič Sonny Singh.

O tom, ako Harry a Meghan opäť preháňajú, svedčí aj hlásenie newyorskej polície. Tá vo vyhlásení tlače uviedla: „V utorok 16. mája večer newyorská polícia asistovala súkromnému bezpečnostnému tímu, ktorý chránil vojvodu a vojvodkyňu zo Sussexu. Bolo tu mnoho fotografov, ktorí im sťažovali prepravu. Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu dorazili na miesto určenia a v súvislosti s nimi neboli hlásené žiadne kolízie, predvolanie, zranenie ani zatknutie.“