15. dec. 2023 o 05:00
jž, Koktejl

Petra Nagya čakalo na križovatke poriadne prekvapenie: Toto len tak nezažijete!

Musel to hneď zdokumentovať!

Domáce promi
15. dec. 2023 o 05:00
Petra Nagya čakalo na križovatke poriadne prekvapenie: Toto len tak nezažijete!

Musel to hneď zdokumentovať!

Peter Nagy (64) patril v 80. rokoch medzi najväčšie hviezdy československej pop music a jeho popularita prekvitá aj dnes. Aj preto musí riešiť legendárny hudobník neustále problémy. To, že jeho meno stále zneužívajú podvodníci, ktorí si vytvárajú falošné profily nie je novinkou. Spevák sa proti nim stále snaží bojovať a varuje svojich fanúšikov.

Nagy chce takýmto podvodom zabrániť. Správu zverejnil na svojom oficiálnom instagramovom profile. V minulosti už niekoľkokrát pripomenul, že má len jeden pravý účet a s fanúšikmi si nikdy nepíše. "Dúfam, že v tejto pokročilej IT dobe, už nikto z Vás nebude tak naivný, aby uveril týmto falošným profilom. Nie sú prvé ani posledné. Naozaj mi nezostáva čas si s niekým chatovať len tak," zdôraznil dávnejšie.

Tieto krušné chvíle mu ale dokázal spríjemniť neznámy umelec počas toho, ako na križovatke čakal na červenej. Spevák neváhal a hneď vytiahol telefón, aby si toto prekvapenie natočil a zavesil ho na sociálne siete. "Kým som stál na červenú rozveseloval ma Charlie Chaplin. Praha je čarovná," doplnil opisom vtipné video hudobník.