15. mar. 2023 o 05:30
žani, Koktejl

Koniec v Let's Dance?! Mária Čírová si vypočula od lekára drsný verdikt!

placeholder
Ubolená Mária sa prihovorila fanúšikom.
Zdroj: Instagram/mariacirova

Prvé vystúpenie v Let's Dance bolo zrejme a jej posledným.

Celebrity
15. mar. 2023 o 05:30
Koniec v Let's Dance?! Mária Čírová si vypočula od lekára drsný verdikt!

Prvé vystúpenie v Let's Dance bolo zrejme a jej posledným.

Speváčka Mária Čírová dávala do príprav na tanečnú šou všetko. Talentovaná umelkyňa makala na tréningoch celé hodiny a pridala si aj gymnastiku, aby bolo všetko tip-top. Jej nekonečné odhodlanie a snahu zmaril škaredý úraz, kvôli ktorému nemohla uplynulú nedeľu vystúpiť. Ako prezradila, k zraneniu došlo počas zdvíhačky.

Ubolená speváčka prostredníctvom TV Markíza poslala svojim fanúšikom odkaz. "Na chrbtici pod rebrom mi niečo puklo, ako keď si pukáte v prste. Taká bolesť, tak to vystreľovalo nekonečne. Tak som si musela okamžite ľahnúť. Ja som bojovník a keď budete na mňa myslieť a posielať dobrú energiu, tak sa z toho čím skôr dostanem," odkázala v nedeľu s nádejou.

Vyzerá to tak, že posielanie dobrej energie stačiť nebude. Mária by sa najradšej zobudila z tohto zlého sna a išla ďalej. Portálu topky.sk sa zdôverila s diagnózou. "Podľa lekárov som si pri zdvíhačke natrhla medzirebrový sval a s týmto neviem, či sa dá po tak krátkej pauze vrátiť na parket. Musím oddychovať, moja rekonvalescencia chce čas a pokoj. Žiaden stres a tlak," prezradila otvorene.

Veľký otáznik preto visí nad jej účinkovaním v ďalšom kole Let's Dance. "Vystúpiť v nedeľu by znamenalo v týchto dňoch pustiť sa do série niekoľkohodinových tréningov za deň a ten sval, ak nie je pod liekmi, bolí," povedala veľavravne. Podľa portálu dostane jej tanečný partner Joris Yacoub náhradu.

Fanúšikovia Máriu zbožňujú a poslali jej množstvo podporných správ. "Veria, že sa vrátim, posielajú dobrú energiu, za čo im veľmi pekne ďakujem. Nesmierne si to vážim, no napriek tomu, že robím, čo môžem, niekedy nás život takto prekvapí, keď to najmenej čakáme a chce nás naučiť, že nie všetko, čo sme si naplánovali, je pre nás v tomto momente správne," uzavrela zranená speváčka.