28. dec. 2023 o 05:30
žani, Koktejl

Kollárova dcéra Alexandra: Vianoce s indickým boháčom! Borisova fotka hovorí za všetko

placeholder
Kollárova najstaršia dcéra Alexandra
Zdroj: TASR/Pavol Zachar, Instagram/ahornakova

Sviatkovala so svojou láskou.

Domáce promi
28. dec. 2023 o 05:30
Kollárova dcéra Alexandra: Vianoce s indickým boháčom! Borisova fotka hovorí za všetko

Sviatkovala so svojou láskou.

Najstaršia dcéra Borisa Kollára, Alexandra Horňáková má 22 rokov. Slovákom je kráska dobre známa, nakoľko po boku bývalého šéfa parlamentu sa v spoločnosti ukázala už mnohokrát. Horúcou témou posledného obdobia bol jej vzťah s indickým priateľom. Neel Virwani je totiž podľa medializovaných informácií synom miliardára.

Blondínka oslávila vianočné sviatky s Neelom a maminou Stankou Horňákovou. Je vidieť, po kom zdedila krásu. Vyzerajú skôr ako sestry, než mama s dcérou. Alexandra sa pochválila aj fotkou darčekov pod vianočným stromčekom. Neskôr uverejnila aj záber svojej ruky, na ktorej sa vynímalo hneď niekoľko prsteňov a náramkov luxusných značiek.

Sašin vyvolený sa neobjavil len na fotkách, ktoré zdieľala na svojom profile, ale tiež u Kollára. "Včerajšie pečenie perníkov," podelil sa multiotecko na sociálnej sieti a nebolo to prvýkrát. Ich spoločné fotky zavesil na svoj profil aj v novembri. Politik očividne dcérinho priateľa schvaľuje.

S pýchou, ale i na pobavenie zverejnil romantickú fotku Alexandry s priateľom aj záber dcéry s priateľovou rodinou. "A to som si myslel, že tá moja rodina je najväčšia. Keď toto prinesie Alexandra do rodiny, sme neporaziteľní," okomentoval fotku početnej rodiny Kollár. Saša na nej pózuje v ružovom sárí.

11 žien a 13 detí Borisa Kollára

Bývalý predseda parlamentu je známy zvodca žien, o čom svedčí aj množstvo detí a krások, ktoré sú súčasťou jeho života. V nasledujúcich riadkoch sa spomínajú len potomkovia, ktorých potvrdil sám Kollár.

Najstaršiu dcéru Alexandru (22) má so Stankou Horňákovou. Mamičkou číslo dva sa stala Ivana Barnová. Kollárovi porodila dievčatko, ktoré dostalo meno Natália. Dcéru má tiež s političkou Petrou Krištúfkovou. Mama Ester (18) vstúpila do strany Sme rodina v 2015 a následne pôsobila tiež v parlamente.

Slovenská playmate Andrea Heringhová má s politikom hneď dve deti. Dcéru Saru Zoe a syna Borisa. Kollárovi učarovala aj Martina Štofaníková (dnes manželka profesionálneho golfistu Roryho Sabbatiniho). Spolu majú syna Šimona Heliodora. Zairu porodila predsedovi parlamentu Monika Ostrihoňová.

Heringhová sa so špeciálnym miestom delí od minulého roka s Barborou Richterovou. Kollárovi porodila synov Artura (11) a Aarona. Už celé mesiace vedie s otcom svojich detí vojnu a verejne mu vyčíta, že sa o chlapcov nezaujíma a požaduje od neho vyššie výživné. Spor dvojice sa dostal až pred sudcu.

Paula Simoes má s exšéfom NR SR syna Christiana Alexandra. Kollárovmu čaru podľahla aj speváčka Barbora Balúchová. Alexander Ján je už šesť rokov stredobodom jej vesmíru. Levičanka Mirka mu zasa porodila syna Markusa, ktorý tento rok oslávil tretie narodeniny. Dlhý zoznam uzatvára Laura a jej synček Abner.