24. jan. 2023 o 12:00
krsk, Koktejl

Alena Pallová na Štedrý deň spôsobila vážnu nehodu: Trpké priznanie po 8 rokoch!

placeholder
Celebritná lekárka Alena Pallová.
Zdroj: Instagram/alenapallova

Známa lekárka si pripomenula moment, na ktorý už nikdy nezabudne.

Celebrity
24. jan. 2023 o 12:00
Alena Pallová na Štedrý deň spôsobila vážnu nehodu: Trpké priznanie po 8 rokoch!

Známa lekárka si pripomenula moment, na ktorý už nikdy nezabudne.

Celebritná lekárka Alena Pallová si v minulom roku prešla momentmi hrôzy. Neznámy muž sa jej a jej rodine celé mesiace vyhrážal a urážal ich. Dokonca tvrdil, že podpáli estetickú kliniku, ktorú vlastní. Šialenec navyše zverejnil na sociálnej sieti video, kde nabádal na vraždu Pallovej.

"Ahojte, priatelia. Tak, aby ste vedeli, už je skoro na lopatkách tá stará ku*va. Už len treba to doraziť. Už ju máme skoro hotovú! Už je naložená v peci! Už to treba len dokončiť. Takže vyzývam vás, každý kto ju prizabije, máte odo mňa 10-tisíc dolárov a tomu, komu sa to podarí dokonať, private jet a ubytovanie v Singapure od môjho frajera. Poďme ju spolu doraziť! Veď to je strašná sranda, ja to zaplatím! 10, 20, 30... Máte to odo mňa. Garantujem vám peniaze, zábavu, všetko máte odo mňa. Zabite tú vy*ebanú ku*vu! Dám vám 100-tisíc dolárov! Zabite tú starú šte*ku!" kričal v hrozivom videu, ktoré celebritná lekárka zdieľala ešte v októbri.

Prípad z minulosti

Po hororovej skúsenosti si slovenská dermatologička pripomenula aj ďalšiu nočnú moru, ktorá ju bude sprevádzať celý život. "Pani Alenka, prečo vlastne nešoférujete?" spýtala sa jej na sociálnych sieťach nič netušiaca fanúšička.

Možno ani nečakala, s čím Pallová vyrukuje. "Pretože som spôsobila vážnu dopravnú nehodu, bola som 3 roky v podmienke a na 5 rokov mi vzali vodičský. Teraz je to už 8 rokov od nehody. Mohla by som šoférovať, ale zostal mi obrovský rešpekt a strach," priznala s pokorou známa Slovenka.

Alena Pallová mala ísť na Štedrý deň v roku 2014 po Žitnej ulici v smere von z centra hlavného mesta, píše Markíza. Na mieste s maximálnou povolenou rýchlosťou 50 km/h mala jazdiť 84 až 93 km/h. Na križovatke so Stolárskou ulicou došlo k zrážke jej vozidla s ďalším autom, ktoré šoférovala 39-ročná vodička.

V dôsledku dopravnej nehody utrpela žena ťažké zranenia a dobu liečenia odhadovali na minimálne 12 mesiacov. Po strašnej nehode Pallová podľa svojich slov viac nesadla za volant.