03. okt. 2022 o 08:00
žani, Koktejl

Lukáš Adamec ukázal prvé fotky zo svadby: Dych vyrážajúci detail na neveste!

placeholder
Lukáš Adamec sa oženil.
Zdroj: instagram/shinevision

Spečatili svoju lásku.

Domáce promi
03. okt. 2022 o 08:00
Lukáš Adamec ukázal prvé fotky zo svadby: Dych vyrážajúci detail na neveste!

Spečatili svoju lásku.

Bývalý superstárista Lukáš Adamec (35) druhýkrát vstúpil do chomúta. Svoj veľký deň si s čestnou manželkou Zuzkou chceli užiť v súkromí a tak si áno povedali v tajnosti. Spevák napokon otočil a podelil sa o prvé oficiálne fotky zo svadby.

Neveste aj ženíchovi to nesmierne pristalo a vyzerali ako vystrihnutí zo svadobného časopisu. Zuzana mala oblečené rozprávkové svadobné šaty s dych vyrážajúcim detailom. Mala totiž odhalený celý chrbát, čo ešte viac podčiarkovalo jej sexi postavu.

Svadbu si dvojica užila v hoteli v Starej Lesnej. Ako vyzeralo miesto ich sobáša si môžete pozrieť v galérii. Adamec tiež zverejnil prvé fotky zo svojej svadby. Pripojil k nim aj milé slová na adresu krásnej ryšavky. "Moja manželka bola nádherná, usmievavá a šťastná. Taká je vlastne vždy, ale v tento náš deň k tomu ešte pridali svojho umu a možností pár ľudí to svoje percento. Ďakujeme priatelia, že ste tam s nami boli a užili si všetku nádheru a zábavu dosýta," napísal šťastný spevák na Instagrame.

Adamec už za sebou jednu svadbu mal, v roku 2013 si vzal za ženu brunetku Miriam, ktorá mu porodila dve deti Tea a Leu. Ich vzťah sa však po rokoch rozpadol. Lukáš si napokon našiel novú lásku.