27. jan. 2023 o 05:00
krsk, Koktejl

Šok Polákovej v Kostarike: Exmarkizáčka sledovala ľudí na pláži, potom to prišlo!

placeholder
Bývalá moderátorka Adriana Poláková v Kostarike.
Zdroj: instagram/adriana_polakova

Bývalá markizáčka si užíva exotiku plnými dúškami.

Celebrity
27. jan. 2023 o 05:00
Šok Polákovej v Kostarike: Exmarkizáčka sledovala ľudí na pláži, potom to prišlo!

Bývalá markizáčka si užíva exotiku plnými dúškami.

Keď Adriana Poláková (46) vyrazila pred vyše týždňom na dovolenku do Kostariky, ani ona nemohla tušiť, že bude fanúšikov na sociálnych sieťach zásobovať jednou zábavnou príhodou za druhou.

Scestovaná Slovenka pred sťahovaním sa do zámočku v Rakúsku, kde žije s partnerom, pôsobila v Teleráne. Teraz zas a znova ukázala, že sa v zahraničí nestratí a zakaždým si získa sympatie domácich. Prihodilo sa jej to aj v týchto dňoch, kým čakala na objednané jedlo na pláži. "Bežne sem chodia rodiny s takýmito hrncami. Celé dni na pláži, veľká pohoda," okomentovala svoje zábery na Instagrame.

Poláková však pokračovala v pozorovaní ich stolovania a mentálne si zapisovala nový recept. "Lašujeme, šak teda," napísala k videu, na ktorom háda obsah taniera domácich, ktorí si s chuťou nakladajú jedlo. V momente, keď pre fanúšikov vravela, nech jej teta povie, čo je hnedá hmota, ktorú tam jedia, ešte nevedela, že čoskoro ju ochutná aj ona. Rodinka si ju totiž všimla a ponúkli jej ochutnávku!

"Ak ste videli tie predchádzajúce storky, že sme tu lašovali, čo tu dole varia, čo to je, tak teta ma videla," uvádza v novom videu s tým, že ju žena zavolala, či nechce ochutnať. "A Poláková nelenila, i zbehla som dole a teta naložila. Sa tu u nás postarali aj okolití ľudia," dodala vo videu nadšená Poláková, ktorej vzápätí prišiel objednaný šalát, na ktorý čakala na mieste s výhľadom na milú rodinku.