09. jan. 2024 o 14:30
jž, Koktejl

FOTO Fašiangova ex Tereza s dôležitou osobou jej života: Tento muž stojí po jej boku!

placeholder
Tereza Bíziková ukázala dôležitého muža svojho života.
Zdroj: Instagram/bizikova_tereza

Uspávanie Olívie sa rozhodli zdokumentovať.

Domáce promi
09. jan. 2024 o 14:30
FOTO Fašiangova ex Tereza s dôležitou osobou jej života: Tento muž stojí po jej boku!

Uspávanie Olívie sa rozhodli zdokumentovať.

Herec Marek Fašiang (38) a modelka Tereza Bizíková (25) odhalili ešte v októbri Slovensku, že ich vzťah prechádza veľkou krízou. "Každý vzťah zažije počas svojej existencie krízu. Ten náš ju zažíva práve teraz. Bez ohľadu na to, ako náš partnerský vzťah dopadne, stále nás bude spájať naše najväčšie životné šťastie - Olívia!" napísali v tej dobe na sociálnu sieť. Medzitým však už oficiálne potvrdili rozchod.

Hoci mnohí im držali palce a dúfajú, že náročné obdobie prekonajú, fotky hovoria niečo iné. Marek aj Tereza sa na sociálnych sieťach prezentujú už úplne samostatne. Vychádzajú však spolu normálne najmä kvôli dcérke. Modelka bola na fotení s Olíviou, pri príležitosti jej druhých narodenín, na ktorom Fašiang chýbal. Všetkým udrelo do očí, že nebol ani na oslave narodenín Terezy. Spoločnosť jej robili len najbližší priatelia.

Nový čas dokonca prišiel s informáciou, že obaja už našli šťastie v náručí niekoho iného. Novú známosť má mať podľa čitateľov herec aj modelka. "Tereza má nového priateľa, volá sa Marco Pleva," uviedla čitateľka. Mladík patrí do kruhu, ktorý robil kráske spoločnosť v jej deň. "Každopádne moji kamoši a (kamošky) sú celkom použiteľní,“ uviedol Pleva k fotke s Terezou a ďalším mužom. Fašiang odmietol prezradiť denníku, či mu meno Marco Pleva niečo hovorí.

Teraz sa však Tereza ukázala na sociálnych sieťach s iným mužom, no v tomto prípade nejde o lásku ako takú. Istý druh lásky tam však určite pretrváva a to rodinný. Tereza sa aj s dcérkou Olíviou vybrala k rodine a strávila spoločný čas aj s bratom Lacom, ktorý stojí po jej boku aj pri zložitých chvíľach, ktorými si bezpochyby prešla. Ten zverejnil rozkošnú fotku, ako malá princezná už spí a Tereza unavene pózuje na fotke. "Rodinné uspávačky," napísal k fotke Laco.