28. sep. 2022 o 04:30
žani, Koktejl

Celebritná lekárka Pallová: Aha, ako vyzerala pred zákrokmi! Na tej fotke ju nespoznáte

placeholder
Celebritná lekárka a podnikateľka Alena Pallová.
Zdroj: Instagram/alenapallova

Na archívnom zábere ju ani nespoznáte.

Domáce promi
28. sep. 2022 o 04:30
Celebritná lekárka Pallová: Aha, ako vyzerala pred zákrokmi! Na tej fotke ju nespoznáte

Na archívnom zábere ju ani nespoznáte.

Dermatologička Alena Pallová (42) patrí k verejne známym Slovenkám, ktorým by skutočný vek tipoval len málokto. Pýši sa dokonalou postavou a tiež tvárou bez vrások. Prekabátiť zub času sa jej darí vďaka rôznym zákrokom, ku ktorým sa bez najmenších problémov priznáva.

Veď, prečo by aj nie. Jej Inštitút estetickej medicíny je kráľovstvom krásy tejto blondínky. Otvorila ho ešte v roku 2009 a v súčasnosti patrí k najprestížnejším klinikám na Slovensku. Medzi jej klientov a klientky patria viaceré slovenské celebrity.

Procedúry, ktoré ponúka na sebe aj skúša a má na to dobrý dôvod. "Áno, skúšam každú jednu procedúru, aby som klientom mohla povedať dobu a trvanie hojenia, účinok a hlavne pociťovanie tých negatívnych subjektívnych ťažkostí práve spojenými napríklad s laserovými technikami a dnes už s takou výnimočnou technológiou rozpúšťania podbradku, s ktorou sa spája dosť výrazná bolestivosť,” priznala pred rokmi pre topky.sk

Celebritná lekárka prezradila v minulosti fanúšikom na Instagrame, že s vylepšeniami začala po 28-čke. Odvtedy si dala upraviť viečka, nos i prsia. Teraz im dokonca ukázala aj fotku, ako vyzerala pred rhinoplastikou. Jedného z jej fanúšikov totiž zaujímalo či je s ňou spokojná. "Máme v rodine zemiaky miesto nosov. Čokoľvek ako toto je lepšie...," okomentovala záber, ktorý si môžete pozrieť v našej galérii.