21. mar. 2023 o 05:30
žani, Koktejl

S týmto Dominika Cibulková nerátala: Nočná dráma pred pôrodom!

placeholder
Dominika Cibulková.
Zdroj: instagram/domicibulkova

Čerství rodičia prežívajú chvíle plné lásky a radosti.

Celebrity
21. mar. 2023 o 05:30
S týmto Dominika Cibulková nerátala: Nočná dráma pred pôrodom!

Čerství rodičia prežívajú chvíle plné lásky a radosti.

Čakanie Dominiky Cibulkovej a Michala Navaru skončilo skôr, než predpokladali. Ninka sa vypýtala na svet pred naplánovaným termínom a potom sa už zomlelo všetko veľmi rýchlo. O pôrode vnučky prehovorila pre Šport24 mama našej bývalej tenistky Katarína Cibulková.

Dievčatko sa narodilo počas víkendu a jeho príchod oznámili rodičia na sociálnych sieťach v nedeľu 19. marca. "A zrazu je náš svet kompletný - slová nedokážu vyjadriť lásku, ktorú už k tebe nosíme, naše dievčatko. Vitaj na svete, Nina Navara," napísali k fotke z pôrodnice.

Ešte pár hodín pred pôrodom pritom robila Dominika posledné prípravy na príchod dcérky na ich chalupe v Plaveckom Podhradí. Ninke nachystala nádherný kúsok, na ktorý je extrémne pyšná. "Definícia vysnívanej detskej postieľky. Trpezlivo čaká na teba dievčatko," napísala Dominika.

Pôrod bol veľkým prekvapením, nakoľko bývalá športovkyňa mala termín až v priebehu tohto týždňa. "Na Dominiku to prišlo náhle okolo polnoci. Boli sme na chalupe, čiže oni rýchlo utekali do Viedne a o dve hodiny už bola malá na svete," prezradila už dvojnásobná babička. "Som hlavne unavená, keďže to na ňu prišlo v noci a strážim Jakubka, s ktorým som bola počas celej noci a veľa som toho nenaspala. Pocit šťastia je však úžasný a určite si ho vychutnám v nasledujúcich dňoch," tešila sa Katarína.

Manželia na súkromnú kliniku volali už z auta, takže pri ich príchode bolo všetko pripravené na narodenie malého uzlíčku radosti. "Bolo to skutočne rýchle a zaskočilo nás to," doplnila Cibulková. Napriek veľkému prekvapeniu zvládla Dominika pôrod ľavou zadnou. "Domča sa cíti skvele, komunikujeme a je úplne v pohode. Je na nej v úvodzovkách vidieť, že je už skúsenou matkou a nič ju nezaskočilo," nešetrila slovami chvály na dcéru.

Dominika a Michal si naplno užívajú prvé dni s dcérkou. Na sociálnej sieti sa podelili so sladkým videom z pôrodnice. Ich srdcia prekypujú láskou k novému členovi rodiny. Čerství dvojnásobní rodičia sa už určite nevedia dočkať, kedy si Ninku odvezú domov a ukážu ju synčekovi Jakubkovi, z ktorého spravili veľkého bračeka.

Gratulácie od celebrít

Šťastnú novinku s manželmi neprežívali len najbližší, ale aj sledovatelia na sociálnych sieťach a mnohé celebrity. Pod prvou fotkou s bábätkom sa to len hemžilo gratuláciami od známych osobností. Srdiečka poslali čerstvým dvojnásobným rodičom napríklad Dara Rolins, Kristína Svarisnká, Lucia Mokráňová, Monika Bagárová, Adela Vinczeová, Zuzana Vačková či Robo Jakab. Medzi gratulantami svietilo aj meno Tomáša Bezdedu, Terezy Bizíkovej, Barbory Krajčírovej a Adriany Polákovej.

"Je to tuuuuuu," napísala Monika Beňová, ktorá s Dominikou oslavovala aj na baby shower párty, kde sa všetci dozvedeli pohlavie bábätka. "Pohľad čírej radosti! Všetkým gratulujem," pridala sa aj Daniela Peštová. "Nech je zdravá, milovaná a šťastná celý život," popriala dievčatku Patricia Vittek.