03. mar. 2023 o 16:00
vmr, Koktejl

Chlapec alebo dievča? Adela Vinczeová prehovorila o dieťatku: Otvorené priznanie!

placeholder
Adela a Viktor Vinczeovci.
Zdroj: instagram/viktorvincze

Starostí ma nad hlavu.

Celebrity
03. mar. 2023 o 16:00
Chlapec alebo dievča? Adela Vinczeová prehovorila o dieťatku: Otvorené priznanie!

Starostí ma nad hlavu.

Najúspešnejšia slovenská moderátorka žiari šťastím, dôvodom je uzlíček radosti, ktorý sa pred tromi mesiacmi nečakane stal členom ich rodiny. Adela Vinczeová a Viktor Vincze vychovávajú dieťatko, ktoré si chcú adoptovať. Od momentu, kedy ho dostali do opatery, sa celý ich svet obrátil naruby a s malým človiečikom sa snažia tráviť každú jednu možnú chvíľku.

Pre TV Markíza Adela prezradila, aké je to byť čerstvou matkou a ako doma s Viktorom fungujú. Navyše, Adela je porotkyňou v markizáckej tanečnej šou, jej manžel Viktor ju zas moderuje. Kto sa im bude starať o dieťa počas priamych prenosov Let´s Dance?

"Keďže táto pracovná dohoda, bol oveľa oveľa skôr dohodnutá, ako sa vyskytla v našom živote bytosť číslo 3, v našom rodinnom živote. Tak sme si povedali, že po troch mesiacoch, čo sme stále s touto osobou, tak sme si povedali, že to zvládneme. A moji rodičia, teda starí rodičia, sú už stále v takom častejšom kontakte, už tam vznikol aj taký zvyk aj taká vzájomná radosť strávenia času, takže tých pár večerných hodín v nedeľu, keď treba sa o dieťa postarať a uspať, tak to moji rodičia myslím, že zvládnu, aj sa na to tešia," ozrejmila Adela, ktorej sú mama s otcom veľkou oporou.

Moderátorka dokonca priznáva, že pre dieťa by si nerada vybrala opatrovateľku a radšej dá dieťatko postrážiť rodinným príslušníkom. "A dokonca si myslím, že je fajn, že si zvyká na nejaký širší okruh, ale stále veľmi blízkych ľudí. Nie je to hocikto, nie je to nejaká opatrovateľka a zároveň si myslím, že veľa ľudí dáva deti strážiť častejšie, my sme v tomto takí poctiví, že keď napríklad mi niekto zavolá s nejakou požiadavkou na niečo a ja si pozriem diár, že kedy má Viktor správy a nemal by kto byť doma, tak to jednoducho odmietam, skrátka je to prvoradá vec," vysvetlila pre Markízu.

Chlapček alebo dievčatko?

Keď príde reč na pohlavie dieťatka, Adela je opatrná. "My máme takú mediálnu komunikáciu, priznám sa, potom takú tú medziľudskú, že nás už videli v reštaurácii bežní ľudia, videli nás naši blízki. Nechcem, aby to vyzeralo, že sa tvárime zaujímavo, ale kým nie sú nejaké súdne veci utrasené, tak na tom nič nezmeníme. A potom keď zistíme, že sme v aspoň istej zóne bezpečia, tak to začneme pomaly rozpúšťať," ozrejmila.

Module ITT: Anketa

Adela priznala, že toto obdobie je pre ňu hektickejšie, no to, že menej spí, vôbec neľutuje, pretože z príchodu nového člena do ich rodiny je pre ňu svet rozhodne krajší. "Ja sa cítim veľmi dobre. Je zaujímavé, že napriek tomu, že veľmi málo spím, tak sa cítim veľmi šťastná a spokojná. Každý vie, že keď nastanú také krízy, že keď má človek pocit, že to takto má byť? Nerobím to zle? Nemám to robiť ináč? Tak vždy si volám. Včera som si volala so Zuzkou Šebovou, keďže ona má dve malé deti. Tak potom zisťujem, že veľa vecí je normálnych. Je to také spoznávanie úplne iného vesmíru," dodala.

Starostlivosť o dieťatko ju tak pohltila, drobček je pre ňu a Viktora absolútnou prioritou. "Vlastne, ako keby si už nepamätám ten život predtým pravdupovediac. Človek dáva oveľa viac priestoru tomu prítomnému okamihu, tomu, čo nastolí to dieťa a všetko ostatné ide bokom. Je to tá kľúčová osoba, kvôli ktorej riešime vlastne všetko, ale vôbec nám to neprekáža, vôbec nemám pocit, že by som o niečo prišla alebo prichádzam," ukončila Adela s tým, že dieťa prišlo v tom najlepšom období, kedy už má pocit, že by nepotrebovala už nič také dosiahnuť a už všetko zažila.