20. jún. 2023 o 14:30
krsk, Koktejl

Martina Schindlerová v svadobných šatách: Krásna speváčka všetkým vyrazila dych!

placeholder
Martina Schindlerová má postavu ako lusk.
Zdroj: instagram/schindlerovamartina

Krásna speváčka a právnička všetkým vyrazila dych.

Domáce promi
20. jún. 2023 o 14:30
Martina Schindlerová v svadobných šatách: Krásna speváčka všetkým vyrazila dych!

Krásna speváčka a právnička všetkým vyrazila dych.

Strieborná SuperStar z roku 2005 Martina Schindlerová (34) je mamou dvoch ratolestí a vôbec na to nevyzerá. Dcéru Martinku porodila v roku 2012 a syna Kamila o dva roky neskôr. Radosť jej robí aj nová láska. Svojho priateľa Marcela ukázala svetu ešte vlani počas dovolenky v Chorvátsku.

Fotku so známym advokátom vtedy zverejnila Martina v krátkosti v príbehoch na Instagrame. Marcel sa pozná s množstvom slovenských celebrít. Partner Schindlerovej sa často objavoval v TV Markíza a s bývalou superstáristkou mal vyučovať na právnickej fakulte. Dvojnásobná mama sa na podobné verejné vyznanie odhodlala až dlho po rozvode s Kamilom Haršánym, ktorý už ako jej ex nakoniec skončil aj vo väzbe.

Opäť svadobné

Keď sa počas víkendu Schindlerová objavila v príbehoch na Instagrame v odvážnych svadobných šatách, fanúšikovia opäť spozorneli. Rozvedenej speváčke by rola nevesty rozhodne pristala. Na krásnu Schindlerovú sa nemohla vynadívať aj moderátorka markizáckej Smotánky Mária Zelinová, ktorá spolu s ňou a inými ženami absolvovala svadobné fotenie. "Prepáčte, ale ja sa nikam inam neviem pozerať, iba do Martininých očí," uviedla Zelinová a namierila mobil na neprehliadnuteľný výstrih Schindlerovej.