31. dec. 2023 o 23:52
Koktejl

Ročný horoskop 2024 pre znamenie Škorpión: Toto vám môže priniesť starosti!

placeholder
Škorpión (ilustračné foto).
Zdroj: iStock

Rok zameraný na zdravie a lepší životný štýl.

Zaujímavosti
31. dec. 2023 o 23:52
Ročný horoskop 2024 pre znamenie Škorpión: Toto vám môže priniesť starosti!

Rok zameraný na zdravie a lepší životný štýl.

Už ste sami na sebe cítili, že ste sa nedostali do dobrého stavu. Zleniveli ste, kondícia bola oveľa horšia a to sa odrazilo aj na vašej váhe. Dokonca sa už začali hlásiť aj prvé zdravotné problémy. Nasledujúce mesiace preto venujete najmä zlepšeniu životného štýlu.

Necíťte sa vinní, nemôžete ovplyvniť všetko okolo seba

Tradične si toho na seba naberiete veľa. Neustále máte totiž pocit, že keby ste sa nezapojili do niektorých aktivít, tak by sa na vás ostatní pozerali zle. Z toho istého dôvodu sa snažíte vyriešiť všetky spory okolo seba a pomáhať aj tým, ktorí žobronia o pozornosť len z vlastného rozmaru. Nemôžete byť však všade a keď sa vám niečo nepodarí, necíťte sa kvôli tomu vinní. Uvedomte si, aké máte možnosti a nesnažte sa ísť za svoje limity. Musíte sa viac šetriť, lebo čoskoro sa nebudete vedieť postarať ani o seba, nieto ešte aj o druhých. Taktiež si ukradnite dostatok času, aby ste mali možnosť na relax a naučte sa častejšie hovoriť „nie“.

Erotika zvíťazí nad láskou

Pokiaľ hľadáte stabilný a seriózny vzťah, bude to trochu ťažšie. Čakajú na vás totiž viaceré pokušenia, ale nič, na čo by ste sa mohli spoľahnúť z dlhodobého hľadiska. Erotika bude totiž víťaziť nad láskou. Takže ak sa vám podarí udržať si vzťah na viac mesiacov, bude to len vďaka tomu, že ste obaja naladení na túto šteklivú rovinu. Mali by ste si dávať pozor najmä v období leta. Dovolenkové lásky budú síce priveľmi lákavé, ale v konečnom dôsledku vám donesú len samé starosti. Preto si dobre rozmyslite, či sa vám oplatí do toho ísť a stojí to za chvíľku potešenia.

Zabojujte s pocitmi neistoty

Vaším veľkým problémom je, že sa neustále podceňujete. I keď máte talent na mnoho vecí, namiesto napredovania sa len držíte v úzadí, pretože sa obávate, že by vás mohol niekto zosmiešniť alebo by spochybnil vašu povesť. Zabojujte s týmito pocitmi a predajte sa smelšie, rovnako ako všetci okolo vás.

Lož má krátke nohy

Niekedy si radi veci prifarbujte. Vymýšľate si, aby ste upútali pozornosť iných. V poslednom čase vás to však začína čoraz častejšie dobiehať. Uvedomte si, že sa vám klamstvá vôbec nevyplatia, preto by ste sa ich už mali navždy vzdať a radšej si zvoľte cestu úprimnosti.