25. máj. 2023 o 05:30
žani, Koktejl

Celebrity plačú za Heribanom († 43), odkaz zdrvenej speváčky: Svet sa mi zastavil!

placeholder
Smrť Heribana oplakávajú kolegovia, kamaráti i fanúšikovia.
Zdroj: TASR - Jakub Kotian

Umelci oplakávajú nečakanú smrť kamaráta a kolegu.

Celebrity
25. máj. 2023 o 05:30
Celebrity plačú za Heribanom († 43), odkaz zdrvenej speváčky: Svet sa mi zastavil!

Umelci oplakávajú nečakanú smrť kamaráta a kolegu.

Talentovaný herec a hudobník Daniel Heriban naposledy vydýchol v stredu ráno vo svojom dome. Mal len 43 rokov. Smutná správa zarmútila mnohé známe osobnosti, ktoré o ňom napísali dojemné slová na sociálnych sieťach.

"Dano. Keď odíde človek a jeho talent. Obrovský. Prázdno. Budeme Ťa aj naďalej veľa počúvať. Dankova rodina, sme tu, keby čokoľvek," napísala herečka Kristína Tormová. Hrozná správa otriasla aj speváčkou Katarínou Knechtovou, ktorá rodine vyjadrila úprimnú sústrasť. Rovnako tak spravila aj speváčka Celeste Buckingham a moderátorka Jasmina Alagič.

Smrť herca zlomila srdce Zlatici Švajdovej Puškárovej. "Neveríme, nedá sa to pochopiť, ani prijať, ani chápať. Toľko talentu, toľko výnimočnosti. Zoznámili sme sa ešte veľmi veľmi dávno keď na klavíri sprevádzal Milana Markoviča… Vyjadrujeme hlbokú sústrasť," napísala známa moderátorka.

Dojemné slová venovala Heribanovi na Instagrame i speváčka Zuzana Smatanová. "Dano, svet sa mi zastavil. Nemôžem tomu uveriť... Odpočívaj v pokoji. Tvoja fanynka, navždy," odkázala mu do neba. Smútok doľahol aj na speváčku Katarínu Koščovú, či Martina Nikodýma. Všetky reakcie nájdete vo fotogalérii.