07. jún. 2023 o 19:00
lt, Koktejl

Princ Harry a Meghan: Rozvod?! Svedectvo, z ktorého naskakuje husia koža

placeholder
Vojvodkyňa Meghan.
Zdroj: TASR/AP

Majú krízu?

Zahraničné promi
07. jún. 2023 o 19:00
Princ Harry a Meghan: Rozvod?! Svedectvo, z ktorého naskakuje husia koža

Majú krízu?

Kráľovská životopiskyňa Angela Levin tvrdí, že Meghan plánuje dať princovi Harrymu kopačky a nechať ho v Amerike, kým ona odíde rozbehnúť svoju starú kariéru herečky, informuje o tom Daily Record. Meghan Markle sa pomaly oddeľuje od princa Harryho a dúfa, že získa plnú starostlivosť o ich dve malé deti, tvrdí autorka kráľovskej biografie.

Vzťah páru sa mal v posledných týždňoch po viacerých medializovaných incidentoch ocitnúť na bode mrazu, čo viedlo k špekuláciám, že sú blízko k tomu, aby sa ich cesty rozišli.

Po tom, čo manželia 19. mája verejne neoslávili ani si nepripomenuli piate výročie svadby, sa o tom začalo pochybovať, píše škótsky denník Daily Express. Najnovšie správy tvrdia, že vojvoda zo Sussexu má vraj vlastnú súkromnú izbu v luxusnom hotelovom komplexe v Los Angeles, ktorá je pre neho v prípade „pohotovosti“.

Levin, ktorá napísala viacero kníh o monarchii, tvrdí, že Meghan sa plánuje s Harrym rozísť. V rozhovore pre GB News o ich vzťahu tvrdí, že ich manželstvo sa po svadbe rozpadáva.„Keď sa pozrieme späť na ten deň, neskôr sme zistili, že Meghan plánovala odísť zo Spojeného kráľovstva ešte predtým, ako sa skutočne vydala,“ dodala Angela.

„Myslím si, že je konšpirátorka, a môj pocit je, že Harry vlastne robí niečo, čo je negatívne, čo je rozrušujúce, čo vyvoláva pocit, že zlyhal. A že Meghan ide opačným smerom a obchádza zlatú reč a ide možno získať veľkú úlohu vo filme a má veľmi dobrého nového agenta. Takže sa od neho úplne oddeľuje. Ako ste povedali, nebola nikde, kde by ju naozaj potreboval. Má problém s duševným zdravím a potrebuje tam niekoho, kto ho podrží,“ uviedla.

„Vlastne by to urobil každý, ale ona sa drží ďalej. Takže on robí všetky tie nepríjemné veci a ona si pláva ďalej. A myslím, že to je pre neho začiatok konca, pretože ona plánuje. Podľa môjho názoru robila toto: postarala sa o to, aby bol v beznádejnej situácii, aby mohla získať deti a aby bol úplne izolovaný od svojej rodiny a priateľov," vysvetlila.

Pár iba minulý mesiac predviedol verejný prejav náklonnosti na basketbalovom zápase LA Lakers, kde sa Meghan vyhla manželovmu pokusu o bozkávanie, keď ich pred davmi zazrela kamera Kiss Cam.

Minulý týždeň pár vydal dôrazné vyhlásenie po tom, ako tvrdil, že ho po odchode z odovzdávania cien Ms Foundation Women of Vision neúnavne prenasledovali americkí paparazzovia po celom New Yorku. Meghan s Harrym tvrdia, že incident takmer vyústil do smrteľnej nehody, keďže ich malo sledovať 12 paparazzov.

Ich opis incidentu spochybňuje newyorská polícia, ktorá tvrdí, že ho preskúmala, ale nezistila, že by prenasledovanie autom bolo „takmer katastrofálne“, ako to opisuje pár. Taxikár, ktorý vyzdvihol Harryho, Meghan a jej matku Doriu Ragland pred 19. okrskom približne 15 minút po príchode skupiny, povedal, že paparazzi sa snažili zachytiť fotografie a videá počas ich krátkeho pobytu v jeho taxíku.

„Nemyslím si, že by som to nazval naháňačkou. Nikdy som nemal pocit, že by som bol v nebezpečenstve. Nebolo to ako automobilová naháňačka vo filme. (Harry a Meghan) boli ticho a vyzerali vystrašene, ale je to New York - je to bezpečné,“ povedal Sukhcharn Singh pre denník The Washington Post.