20. jún. 2023 o 07:30
žani, TASR, Koktejl

Fanúšikov Mariky Gombitovej čakalo nemilé prekvapenie: Z cien lístkov na koncert sa vám zatočí hlava!

placeholder
Speváčka Marika Gombitová.
Zdroj: TASR - Jakub Kotian

Fanúšikovia legendy jasajú, no budú sa musieť buchnúť po vačku.

Domáce promi
20. jún. 2023 o 07:30
Fanúšikov Mariky Gombitovej čakalo nemilé prekvapenie: Z cien lístkov na koncert sa vám zatočí hlava!

Fanúšikovia legendy jasajú, no budú sa musieť buchnúť po vačku.

Po mimoriadnom úspechu minuloročného bratislavského koncertu Marika Gombitová prijala ponuku na špeciálny koncertný projekt v legendárnej pražskej O2 Aréne. A nie iba na jeden koncert, ale hneď na dva koncerty, ktoré sa v hlavnom meste našich západných susedov uskutočnia v rozpätí dvoch týždňov, 16. a 30. januára 2024.

Producent Tomáš Ságl všetko pripravuje s obrovskou citlivosťou a dôkladnosťou charakteristickou pre Gombitovú. Potvrdzuje to napríklad voľba dvoch koncertov nie dva dni po sebe, ale s odstupom dvoch týždňov, aby sa termínovo dostalo na všetkých divákov.

Legendárne hity

Do Prahy sa Gombitová vráti po rokoch a pre českých a slovenských fanúšikov chystá veľkú výpravnú scénu, hviezdnych hostí, ktorých mená budú zverejňované postupne, a predovšetkým poriadnu dávku legendárnych hitov, ktoré tešili a stále tešia niekoľko generácií.

Študentská láska, Vyznanie, Šaty, Cukráreň na dlani námestia, Ži a nechaj žiť, Územie zázrakov, Správne dievča, Adresa Ja, adresa Ty, Paradiso, Koloseum, Zem menom Láska, to je len malý výpočet skladieb, ktoré Gombitová so skupinou a s hosťami pripravuje na exkluzívne koncerty. Je úžasné, že tieto a ďalšie skladby koncertne opäť zaznejú, tentoraz v pražskej O2 Aréne.

Ceny lístkov

Kúpa lístku na koncert legendy však nie je vôbec lacná záležitosť. Fanúšikovia, ktorí by chceli sedieť priamo pod pódiom siahnu hlboko do peňaženiek. Ceny najdrahších lístkov sa vyšplhali na 8 990 českých korún, čo je 378 eur. V ponuke sú však aj miesta za 7 990 czk (336€) či 6 990 českých korún (294 eur). Za sedenie v najvzdialenejších sektoroch si ľudia zaplatia 2490 czk (104 eur). Ak budú chcieť fanúšikovia zaparkovať priamo na mieste konania koncertu, priplatia si ešte ďalších 200 korún (cca 8 eur).