16. apr. 2024 o 20:00
izabela, Koktejl

Obrovský škandál! Političku manžel načapal v posteli s ich 24-ročným adoptovaným mníchom

placeholder
Manžel pristihol svoju manželku v posteli s ich adoptovaným mníchom. (ilustračné foto)
Zdroj: istockphoto.com

Toto je vrchol!

Zaujímavosti
16. apr. 2024 o 20:00
Obrovský škandál! Političku manžel načapal v posteli s ich 24-ročným adoptovaným mníchom

Toto je vrchol!

Podozrievavý podnikateľ prekvapil milencov, keď sa nachádzali v spálni v ich dome v thajskom Sukhothai. 64-ročný muž vtrhol do spálne a strhol prestieradlo, aby odhalil svoju nahú manželku, 45-ročnú političku, členku Demokratickej strany Prapaporn Choeiwadkoh, spolu s nahým mníchom Phra Mahom, informuje Daily Mail.

Keď sa šokovaní milenci snažili dostať z postele, počuť, ako rozzúrený manžel hovorí: „Je vám dobre?“ Zahanbená Choeiwadkoh neskôr povedal miestnym médiám: „Vtedy sme nemali sex. Nič sa nestalo, nie je to tak, ako to vyzerá na videu. Mal nejaké problémy, tak sme sa spolu len rozprávali a potom sme sa išli osprchovať.“

Manžel povedal, že mal podozrenie na manželkinu neveru a rozhodol sa prejsť 5,5 hodiny z Bangkoku do Sukhothai, aby ju prichytil pri čine. Dodal, že mnícha obviňuje z toho, že zviedol jeho ženu.

Bohatý developer uviedol, že minulý rok mu manželka povedala, že jej je mnícha ľúto, a požiadala ho, či by si ho nemohli adoptovať. „Moja žena bola vždy veľmi nábožensky založená. Dokonca sme sa prvýkrát stretli v miestnom chráme. Ale nedávno som si všimol, že trávi viac času s mladými mníchmi," povedal podvedený Ti.

„Dokonca som ju videl, ako vošla do mníšskej izby, keď boli závesy zatiahnuté. Dlho som klopal na dvere, ale nikto mi neotváral. Keď vyšla, bol som podozrievavý, ale povedala, že sa modlila s mníchom,“ pokračoval ďalej.

„Pokiaľ ide o toho chlapca, myslím si, že oklamal moju ženu a zviedol ju. Minulý rok mi povedala, že jej ho bolo ľúto, a tak sme sa rozhodli adoptovať si ho ako vlastného syna. Prišiel som domov skôr, keď mi nebrala telefón. Mal som podozrenie, že niečo nie je v poriadku. Bol som taký nahnevaný, keď som ich našiel spolu, cítil som sa tak zradený," dodal rozhnevaný manžel.

Predstavitelia Demokratickej strany krajiny teraz podvádzajúcu ženu suspendovali, kým ju vyšetria. Prapaporn, známa aj ako „Madam Ple", je členkou Demokratickej strany od 26. marca minulého roka, ale od parlamentných volieb v máji minulého roka nebola v záležitostiach strany aktívna. V rámci strany nezastávala žiadnu oficiálnu funkciu.

Phra Maha teraz údajne opustila mníšstvo a skrýva sa. Budhistickí mnísi v Thajsku nesmú byť sami v súkromí so ženami a tiež skladajú prísahu celibátu, aby slúžili ako príklad svojim veriacim.