01. nov. 2023 o 04:00
Katarína Knochová, Koktejl

Herečka Jana Bernášková nakrúcala erotické scény pred svojím manželom: Žiarlivosť na pľaci?!

Ako prebiehalo nakrúcanie romantickej komédie?

Celebrity
01. nov. 2023 o 04:00
Herečka Jana Bernášková nakrúcala erotické scény pred svojím manželom: Žiarlivosť na pľaci?!

Ako prebiehalo nakrúcanie romantickej komédie?

Komédia Ako prežiť svojho muža rozpráva príbeh mladej herečky Lucie (Jana Bernášková), ktorá sa po materskej dovolenke snaží vrátiť do práce, ale prenasledujú ju klasické problémy slobodných matiek a zároveň sa zamotáva do bláznivých situácií pri hľadaní novej lásky.

Hlavnú hrdinku na jej neľahkej životnej ceste sprevádzajú uletené extrovertné kamarátky (Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová) a jej zhmotnený vnútorný hlas Šedivka (Ivana Chýlková), s ktorou má veľmi komplikovaný vzťah. Koľko mužov a žien musíme v živote prežiť, kým stretneme tohopravého?

S našou kamerou sme sa zúčastnili slávnostnej premiéry tohto filmu a vyspovedali pre vás hlavnú hrdinku Luciu, ktorú stvárňuje herečka Jana Bernášková, herečku Mahulenu Bočanovú, a režiséra a producenta filmu Rudolfa Merknera, ktorý je zároveň aj manželom herečky Janky Bernáškovej.

Vo filme je mnoho scénok, ktoré sa odohrávajú v spálni a tak nás zaujímalo, či je Rudolf Merkner žiarlivý. „Nie nie, dokonca to bolo aj vtipné. Je tam veľa obnažených erotických scén, ale myslím si, že pekných. Je to príbeh zo súčastnosti, a ja mám rád pravdivé príbehy, že veci sú tak, ako ich žijeme a ten sex k tomu patrí. Jana s tým nemá problém, vyrozprávali sme si to a máme spokojné manželstvo. Nemáme žiadny problém,“ prezradil Rudolf pre Koktejl.sk. Aké to bolo spolupracovať na filme s manželkou sa dozviete v našom videu.