02. apr. 2024 o 13:00
mob, Koktejl

TOTO sa deje v zákulisí Dunaja: Filip Tůma to brutálne schytal! Zareagovala už aj Adela Vinczeová

Na pľaci panuje dobrá nálada.

Domáce promi
02. apr. 2024 o 13:00
TOTO sa deje v zákulisí Dunaja: Filip Tůma to brutálne schytal! Zareagovala už aj Adela Vinczeová

Na pľaci panuje dobrá nálada.

Herec Filip Tůma (45), ktorý momentálne hrá v seriáli Dunaj, k vašim službám, si kvôli svojej úlohe musí veľa vytrpieť. Stvárňuje tam totiž záporáka, ktorého nielen jeho seriálové postavy, ale aj diváci nemôžu ani len vystáť. Na ulici sa často stretáva s negatívnymi reakciami, no jedným dychom dodal, že to, ako ho ľudia vnímajú, ho zarmucuje, ale aj teší.

Uvedomuje si totiž, že svoju úlohu hrá vierohodne, čo mu ako hercovi robí veľkú radosť. Tůma hrá zákerného riaditeľa obchodného domu Antona Holubca, ktorý napáchal veľa zlého a rozhodne s tým nemieni prestať. Jeho povesť u divákov nezachránil ani manželstvo s Lenou, ktorú si zahrala Janka Kovalčíková (33).

Zatiaľ, čo pred kamerami je ich vzťah násilnícky, za nimi si Tůma so svojou kolegyňou veľmi dobre rozumie a počas voľných chvíľ pri natáčaní sa vedia zabaviť. „Z pripravovanej inscenácie Malou lyžicou od Martina Kukučína v podaní skvelej hereckej družiny. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať,“ napísal herec k vtipnému videu, kde mu hádže Kovalčíková lyžičku do tváre.

Na ich „predstavenie“ zareagovali aj kolegovia z Dunaja Jana Majeská či Kristína Svarinská, no príspevok na Instagrame komentovala aj Adela Vinczoevá, ktorá im poslala srdiečko. Video neuniklo ani fanúšikom seriálu. „Tonko si to zaslúži,“ napísala Ivka, ku ktorej sa pridala Katarína: „Dúfam, že to bude v ďalšej časti. Nič v zlom Filip.“ Ďalšia fanúšička postavu Filipa Tůmu vôbec nešetrila a dodala: „Nôž po ňom treba hodiť, hnusák!“