23. apr. 2024 o 06:00
jž, Koktejl

Beňová zverejnila súkromnú FOTO exmanžela Flašíka († 66): To gesto hovorí za všetko

placeholder
Známy mediálny mág Fedor Flašík a jeho exmanželka Monika Beňová.
Zdroj: TASR-Daniel Veselský

Monika Beňová a Fedor Flašík boli manželmi 11 rokov.

Domáce promi
23. apr. 2024 o 06:00
Beňová zverejnila súkromnú FOTO exmanžela Flašíka († 66): To gesto hovorí za všetko

Monika Beňová a Fedor Flašík boli manželmi 11 rokov.

Mediálny mág Fedor Flašík († 66) podľahol v pondelok 22. apríla zákernému ochoreniu, rakovine lymfatických uzlín. S rakovinou bojoval už v roku 2010 a správy o návrate choroby prišli len nedávno. Len päť dní pred smrťou bol na žiadosť rodiny prevezený z Ružinovskej nemocnice, kde bol 2 týždne v umelom spánku do nemocnice v Prahe.

Prvýkrát mu diagnostikovali rakovinu na preventívnej prehliadke. „Bol to šok. Povedali mi, že tam mám pomaly rastúci folikulárny lymfóm, čiže zhubný nádor. Dva dni som len tak sedel a rozmýšľal. A potom som si povedal, že je to tak a treba s tým zabojovať,“ povedal vtedy pre Nový čas.

V tom čase bola jeho manželkou politička Monika Beňová (55). „Monika bola so mnou keď nám to povedali. Tá informácia bola pre ňu desivá, boli tam samozrejme vlhké oči, navonok mi však dávala obrovskú podporu. Znášala to statočne. Tak, ako moja rodina. Všetci mi pomáhajú,“ dodal pre redakciu Nový čas v tej dobe Flašík.

Europoslankyňa Monika Beňová a Fedor Flašík sa vzali 20. mája 2006. Niekoľkoročný vzťah spečatili v Bratislave manželským sľubom a ich áno ako svedkovia odobrili dlhoroční priatelia Robert Kaliňák a Martin Glvač. Rozviedli sa v roku 2017.

Na sociálnej sieti si teraz Monika uctila jeho pamiatku. "Odpočívaj v pokoji Fedi. Navždy ostaneš v našich spomienkach ako dobrý a milý človek s veľkým a spravodlivým srdcom. Myslíme na tvojich najbližších a vyjadrujeme im úprimnú sústrasť. Všetko ostatné je už súkromné. Ďakujem," napísala k súkromnej fotke Flašíka, ako ukazuje rukami srdce, ktorú nájdete v galérii.